El Sant Andreu s’ha deixat remuntar aquesta tarda un 0-2 a favor a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio de Mallorca. Rueda, que s’ha retrobat amb el gol després de la lesió, i Luso han estat els golejadors. Tot i la derrota, els resultats avançats de la jornada fan que el Sant Andreu segueixi líder a 11 punts del segon, el Barça Atlètic.

La tercera derrota de la temporada ha arribat quan potser ningú s’ho esperava. L’equip, que al minut 34 ja guanyava 0-2 davant el Mallorca B, ha desaprofitat l’oportunitat de distanciar-se encara una mica més a la classificació i ha vist com el filial balear li remuntava el partit.

ruedaLanzarote ha estat el primer en provar sort amb un xut llunyà (6’) que ha sortit desviat. I tot just un minut més tard, Abraham li ha passat la pilota a Máyor i aquest li he deixat a Miguélez, tot i que el seu xut ha marxat per sobre del travesser. Però havia de ser Rueda qui inaugurés el marcador. El jugador andalús, que avui tornava a la titularitat després de diversos partits sortint uns minutets per recuperar la forma un cop superada la seva lesió, ha contactat amb una pilota de Lanzarote després d’un córner que l’equip ha servit en curt (14’).

Lanzarote, en una contra ben portada per l’equip després d’un córner que ha picat el Mallorca B, ha rebut una passada de Tarradellas, però el seu xut ha sortit fregant el pal (28’). I millor no es podien posar les coses ja que en el minut 36, també a la sortida d’un córner, Luso ha aconseguit posar el 0-2 en el marcador rematant al fons de la xarxa una centrada de Lanzarote (34’).

Máyor podria haver fet el tercer (38’), però ha caigut quan encarava porteria, igual que Nacho en l’altra àrea, que ha relliscat abans de poder aprofitar una passada de Pereira (40’). Però just en la primera ocasió que han tingut, els locals han vist porta. Ximo ha centrat des de la banda dreta cap al punt de penal, on Pina, tot sol, ha fet entrar la pilota per la dreta de la porteria de Morales abans del descans (43’).

lusoTot just començar la segona part, Dani Martí, que acabava d’entrar en el camp, ha intentat fer el tercer amb un xut des de fora de l’àrea, però ha marxat molt alt (50’). Morales, per la seva banda, ha hagut de fer feina per evitar que un xut llunyà de Tejera fos l’empat (54’). El Mallorca s’ha abocat a l’atac i la defensa andreuenca ha aturat bé les envestides dels locals fins al 64’, quan Ximo ha trobat un forat per enviar-li la pilota a Pereira, que sol davant Morales ha definit per empatar el partit. Lanzarote, de falta directa (67’), ha provat sort, igual que Héctor Bueno, que ho ha intentat un xut que Nauzet ha pogut refusar (72’).

El partit, però, s’ha tornat una mica boig i ha entrat en una fase en què cap dels dos conjunts controlava la pilota. I ja a les acaballes, el Mallorca B, que no ha intentat amb insistència en els darrers minuts, s’ha avançat per primer cop en el marcador quan Pereira ha centrat i Nacho ha rematat de cap al fons de la xarxa (88′). Els jugadors andreuencs han reclamat fora de joc, però l’àrbitre ha donat per bo el gol. El Sant Andreu ha intentat cercat l’empat a la desesperada, però finalment els tres punts s’han quedat a Palma de Mallorca.

MALLORCA B 3
SANT ANDREU 2
MALLORCA B:
Nauzet, Ximo, Javi Castellano, Martí, Ramon, Alberto, Pereira (Truyols 91′), Pina, Tejera (Dídac 76’), Xisco (Enrich 46′) i Nacho.
SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Rueda, Abraham, Héctor Bueno, Xavi Moro (Dani Martí 46’), Tarradellas, Lanzarote (Marcos 89’), Miguélez (Fran Piera 89’) i Máyor.
GOLS: 0-1 (14’) Rueda. 0-2 (34’) Luso. 1-2 (42’) Pina. 2-2 (60’) Pereira. 3-2 (88’) Nacho.
ÀRBITRE: Bernal Moreno (col·legi valencià). Targetes grogues: als locals Alberto, Tejera, Nacho i Dídac, i als visitants Xavi Moro, Lanzarote, Máyor, Héctor Bueno, Luso i Tarradellas.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS