Sorteig d’una samarreta signada pel primer equip

samarretaEl proper dimecres, 31 de març, es sortejarà una samarreta signada pels jugadors del primer equip del club. Vols participar? Tan sols has de comprar una entrada per veure un partit al Narcís Sala de qualsevol equip del futbol de base andreuenc.

Igual que es va fer a principis de febrer, a finals de març, concretament el dimecres 31, es sortejarà una samarreta del Centenari signada per tots els integrants de la plantilla del primer equip. Les paperetes per participar en aquesta rifa s’aconsegueixen comprant una entrada per veure un partit de qualsevol dels equips del futbol de base del club quan es disputen al Narcís Sala.

Més en

Ferran Jutglà causa baixa

Premsa23 de maig de 2019

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019