Tres partits que els permeten alçar el vol

En tres jornades, el Juvenil A ha passat de ser setzè i patir per allunyar-se de la zona de descens, a ocupar l’onzena posició i respirar una mica més tranquil. És el primer cop que l’equip suma tres triomfs consecutius i, a més, dos d’ells contra equips capdavanters: han guanyat al Lleida B, al Badalona (tercer) i a l’Espanyol B (segon).

La ratxa de tres partits consecutius sumant els tres punts que ha aconseguit el Juvenil A per primer cop aquesta temporada ha arribat en el moment precís. Els andreuencs, que patien per fugir de la zona baixa des de feia jornades, han encadenat tres victòries seguides que els han permès escalar cinc posicions a la classificació (de ser setzens fa quatre setmanes ara ja són onzens).

El primer triomf es va aconseguir al Narcís Sala davant el Lleida B, el cuer del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil (2-1). El Sant Andreu va guanyar i, de pas, va capgirar una ratxa de cinc partits en què només havien sumat dos punts.

juvenilPerò la setmana següent visitaven el camp del Badalona, el tercer classificat i que en el partit de la primera volta, al Narcís Sala, els havia superat per un clar 1-4. Els andreuencs van aconseguir guanyar per la mínima (0-1) el partit de la segona volta. I aquest passat cap de setmana, els quadribarrats van sumar un nou triomf, en golejar a l’Espanyol B, el segon classificat (4-1).

El cert és que des que Jonathan Sánchez ocupa la banqueta del Juvenil A (des de la jornada 14), l’equip ha aconseguit mica en mica aixecar cap i ha sumat cinc triomfs, dos empats i tres derrotes. Jonathan, que es va formar a la Unió Esportiva com a jugador i va arribar a jugar a tercera divisió vestint la samarreta quadribarrada a les ordres de Jaume Creixell, és el tercer entrenador del Juvenil A d’aquesta temporada.

Miguel Ponce va ser qui va prendre les regnes de l’equip a l’inici de la temporada, si bé l’entrenador que va confeccionar l’equip va ser Quim Arroyos, que va marxar abans d’iniciar-se la lliga. Amb Ponce, l’equip va aconseguir tres triomfs, un empat i vuit derrotes en dotze partits. El club va decidir rellevar-lo pel duet Piti-Pere Ivernon, que només van entrenar el partit que l’equip va perdre contra el Cornellà B abans que Jonathan Sánchez es fes càrrec del Juvenil A.

Amb onze partits encara pel davant per al final de la lliga, l’equip ara és onzè amb 27 punts.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS