El Sant Andreu ha aconseguit aquest matí davant el Dénia un triomf més que important que li permet consolidar-se encara més en el lideratge. I és que, a falta de deu jornades per acabar la lliga, els andreuencs ja tenen al segon classificat, el Barça Atlètic, a onze punts. A més, la classificació per a la fase d’ascens ja és a tocar…

El partit ha començat molt igualat i els dos conjunts s’han repartit la possessió de la pilota, si bé cap ha gaudit d’ocasions clares per avançar-se en el marcador. La primera oportunitat de gol ha estat dels locals. Lanzarote ha endarrerit des de la banda esquerra cap a Héctor Bueno, que des de fora l’àrea ha buscat porteria amb un potent xut que anava un pèl desviat i que Amarilla no ha arribat a tocar per poc per fer-la entrar dins la xarxa (12′).

marcosEl Dénia ha començat a pressionar la porteria de Morales i, tot i que els davanters han rondat l’àrea, la defensa andreuenca ha aconseguit evitar que poguessin rematar a porta. I després d’una falta servida per Lanzarote i de diversos rebots, la pilota ha caigut a peus de Moyano, que ha intentat superar a Ivan Vidal amb un xut que ha marxat alt (33′).

Però després de dues arribades, el Sant Andreu, en la tercera ocasió que ha tingut, ha aconseguit superar el porter dels alacantins. Luso ha fet una excel·lent jugada per la banda dreta i ha centrat al segon pal on estava Marcos que, de cap ha fet el primer gol del partit (39′). A les acaballes de la primera part, en una jugada a pilota aturada, el Dénia podria haver empatat en la primera oportunitat clara que ha tingut. A la sortida d’una falta, Juan Carlos de cap ha rematat fora (43′) abans del descans.

Luso, en la primera ocasió de la segona meitat, ha rematat massa alt (47′). El Sant Andreu ha passat a tenir el domini del partit, tot i que els alacantins han començat a fer faltes per tallar el joc o per evitar que els andreuencs aconseguissin el segon. En una d’aquestes faltes que l’àrbitre ha xiulat, Lanzarote ha enviat una pilota fregant el pal dret de la porteria d’Ivan Vidal (65′).

xavi_moroManolo Bueno, de cap a la sortida d’una falta, ha rematat en fora de joc de cap, tot i que Morales ja havia aturat la pilota (85′). Però en la segona que ha tingut, consecutiva i molt similar a l’anterior, l’ex del Sant Andreu ha rematat al fons de la xarxa de cap (86′). Això sí, la reacció andreuenca no s’ha fet esperar i just en la següent acció, Lanzarote ha fet una gran jugada per la banda dreta i ha centrat cap al segon pal, on Tarradellas ha aconseguit superar de nou Ivan Vidal (88′), provocant el deliri del Narcís Sala.

El resultat del Narcís Sala, unit a la resta de resultats de la jornada, fa que els andreuencs es distanciïn a onze punts del segon classificat, el Barça Atlètic, quan tan sols resten deu jornades per acabar la competició regular.

SANT ANDREU 2
DÉNIA 1
onzeSANT ANDREU:
Morales, Luso, Amarilla, Moyano, Abraham, Héctor Bueno (Dani Martí 78′), Xavi Moro (Rueda 89′), Tarradellas, Lanzarote, Máyor i Marcos (Miguélez 64′).
DÉNIA: Ivan Vidal, Aceitón, Seco, Mendoza, Pepín, Juan Carlos (Dani González 57′), César (Kuki 89′), Borja, Dani Fernández (Gerica 65′), Manolo Bueno i Vinuesa.
GOLS: 1-0 (39′) Marcos. 1-1 (86′) Manolo Bueno. 2-1 (88′) Tarradellas.
ÀRBITRE: De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). Targetes grogues: al local Amarilla, i als visitants Dani Fernández, Aceitón, Manolo Bueno i Dani González. Targetes vermelles: al segon entrenador del Dénia, Guillermo Santos Juanes (89’).
PÚBLIC: uns 1.800 espectadors al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS