Un empat que no reflexa la superioritat

El Sant Andreu empata a dos davant el Logroñés en un partit que han dominat gairebé fins al quart d’hora final, quan els de Visnjic han marcat l’empat. En la primera part, l’àrbitre ha estat el protagonista amb dos expulsions i dos penals xiulats, un per a cada equip. Marcos i Taradellas han estat els golejadors quadribarrats.

El partit ha començat amb el joc centrat al centre del camp i cap dels dos conjunts ha tingut ocasions excessivament clares en el primer quart d’hora. Tot i això, el Sant Andreu ha demanat dos penals per mans dels defenses del Logroñés que l’àrbitre Del Rio Ayete, que ha anat agafant protagonisme amb el pas dels minuts, no ha volgut assenyalar. Tot i això, al tercer cop que els quadribarrats han demanat penal per mans, finalment l’àrbitre ha assenyalat penal per unes mans de Gaspar dins l’àrea. Tarradellas, però, l’ha xutat molt centrat i Rubio l’ha aturat sense problemes (18′). Per sort, just un minut més tard, Marcos ha esmenat l’errada del seu company.

marcosEl davanter, que avui repetia titularitat, ha tornat a reivindicar-se amb un nou gol. Marcos ha fet una excel·lent jugada per la banda i, quan gairebé es quedava sense angle, ha superat Rubio amb un genial xut creuat (20′). Quatre minuts més tard, novament Tarradellas ha tingut l’oportunitat per ampliar distàncies. L’extrem ha superat el porter del Logroñés, però el seu xut l’ha refusat fora Izquierdo quan la pilota enfilava camí de porteria. L’àrbitre Del Rio Ayete, que té un historial més que extens amb els equips catalans, ha fet de les seves xiulant un nou penal, ara a l’àrea del Sant Andreu, per unes mans de Xavi Moro precedides d’un fora de joc que el línier ha assenyalat, però que l’àrbitre no ha xiulat. El mig ha vist la segona targeta groga i, al 31′, l’equip s’ha quedat amb deu. Cervero ha xutat el penal i, si bé Morales ha aturat en primera instància, el davanter l’ha superat aprofitant el refús.

Unes mans de Milla a la zona de tres quarts del camp han estat sancionades per l’àrbitre amb targeta groga, i les protestes del jugador han fet que l’àrbitre li mostrés la segona i que, en cinc minuts, es tornessin a anivellar les forces. En un córner ja a les acaballes d’aquesta boja primera part, Moyano ha estat a punt d’aconseguir tornar a avançar l’equip rematant de cap un córner servit per Héctor Bueno. Abans del descans, Tarradellas s’ha refet dels seus intents amb un autèntic golàs psicològic. Morales ha servit de porteria i Tarradellas, gairebé des de casa seva, ha controlat i ha superat Rubio amb un impressionant xut que ha tret les teranyines de l’escaire de la porteria (45′). Curiosament, aquest gol ha acabat amb una estadística dels visitants: el Logroñés mai aquesta temporada havia anat perdent al descans.

moyanoEn la segona part, el Sant Andreu ha cercat el gol de la tranquil·litat, tot i que ha perdonat massa. Tarradellas, molt actiu avui en atac, ha tingut una nova ocasió d’ampliar distàncies (52′) en recollir dins de l’àrea una centrada de Miguélez, tot i que el seu xut ha marxat desviat. Aday (61′) ha fet una bona centrada des de la banda dreta que Rubio ha aturat abans que Marcos pogués arribar. Miguélez (67′) també ha provat sort amb un xut des de fora de l’àrea. I Marcos, després d’una bona jugada combinada de l’equip, no ha estat encertat en rematar una pilota al fons de la xarxa dins l’àrea (70′). Aday també ha tingut les seves opcions, en rematar una centrada de Tarradellas que el porter Rubio ha blocat sense problemes (77′).

Però en el darrer quart d’hora, el Logroñés ha cregut en les seves possibilitats. Osado ha fet lluir-se a Morales per evitar l’empat just en la següent acció, mentre que Gibanel i Gaspar també ho han intentat amb un xut llunyà. I quan el partit ja s’acabava, Osado (87′) ha aconseguit, de cap, l’empat en aprofitar una centrada al segon pal.

SANT ANDREU 2
LOGROÑÉS 2
onzeSANT ANDREU:
Morales, Luso, Moyano (Rueda 91′), Amarilla, Abraham, Héctor Bueno, Xavi Moro, Aday (Ramon Masó 81′), Tarradellas, Miguélez i Marcos.
LOGROÑÉS: Rubio, Izquierdo (Iñaki 36′), Raul Torres, Ariño, Milla, Gibanel, Aitor (Álex 65′), Osado, Popo (Arpón 46′), Gaspar i Cervero.
GOLS: 1-0 (20′) Marcos. 1-1 (31′) Cervero. 2-1 (45′) Tarradellas. 2-2 (87′) Osado.
ÀRBITRE: Del Rio Ayete (col·legi aragonès). Targetes grogues: als locals Héctor Bueno i Miguélez, i al tècnic, Natxo González, i als visitants Gaspar, Gibanel, Raul Torres i Arpón. Targetes vermelles: al local Xavi Moro (31′) i al visitant Milla (36′), tots dos per doble amonestació.
PÚBLIC: uns 1.500 espectadors al Narcís Sala, amb la presència del president del club, Joan Gaspart, i el president de la FCF, Jordi Casals, a la llotja.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS