Classificats matemàticament per a la copa del Rei

copa del reiAmb el punt sumat diumenge passat a casa davant el Logroñés, el Sant Andreu es va assegurar la classificació matemàtica per disputar la copa del Rei de la propera temporada. Així, el conjunt andreuenc disputarà per tercer cop consecutiu aquesta competició.

El Sant Andreu jugarà la copa del Rei de la temporada 2010/2011. Amb el punt sumat diumenge passat davant el Logroñés, l’equip va aconseguir matemàticament una plaça per aquesta competició, en la que prenen part els equips de primera i segona divisió, els cinc millors de cada grup de segona B i els campions de tercera (sense comptar els filials).

Serà doncs, el tercer cop consecutiu que el Sant Andreu disputi la lliga del Rei. Fa dues temporades, l’equip va arribar a la segona ronda (va superar el Mirandés a casa, però va caure davant el Real Unión) i aquesta temporada, els andreuencs van arribar una fase més enllà: van superar a la Grama a domicili, van guanyar al Melilla al Narcís Sala, però a Puertollano no van aconseguir el bitllet per enfrontar-se a un primera divisió als setzens.

La temporada vinent, doncs, l’equip tindrà una nova oportunitat en aquesta competició.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS