Comença l’sprint final

Després de cinc jornades sense guanyar, l’equip afronta el tram final de lliga amb la intenció de no deixar escapar més punts. Demà visita el Municipal de Santa Coloma i els andreuencs volen sumar sí o sí els tres punts davant la Grama. Dani Martí i Pons són els únics que no han entrat a la convocatòria, a la que tornen Héctor Bueno i Rueda.

Ja han arribat els darrers cinc partits de la temporada. Els decisius. L’equip és conscient i per això afronta la visita de demà al Municipal de Santa Coloma amb la intenció d’aprofitar la crisi institucional que viu el club de l’altra banda del Besòs i sumar els tres punts: «Amb crisi o no, per nosaltres guanyar és una necessitat clara, independentment de la situació del rival. Ells tenen una crisi a nivell institucional i de club, i nosaltres passem per una ratxa en què ens costa guanyar», afirma el tècnic, Natxo González, que afegeix: «Estic convençut de que guanyarem demà.»

mayorDemà, el primer equip es podria classificar per a la fase d’ascens a segona A si aconsegueix, com a mínim, el mateix resultat que el Dénia i el Benidorm. «Fa setmanes que diem que estem en les dades que ens donen accés a les eliminatòries. Aquest era el primer objectiu que ens vam marcar a l’inici de temporada. Si l’aconseguim demà amb un triomf, serà un pas importantíssim que tots hem de valorar positivament», comenta l’entrenador. A més, un triomf permetria allunyar-se dels rivals que lluiten amb el Sant Andreu pel lideratge, ja que segon i tercer, Ontinyent i Barça Atlètic, s’enfronten entre ells. «Si guanyem, serà una jornada molt important», destaca Natxo.

Per capgirar la dinàmica de resultats, l’entrenador creu que cal donar el màxim: «El que estem fent, fa dos mesos era suficient, però ara per ara no ho és. Sempre hi ha un marge en què un pot donar més: crear ocasions i ficar-les i defensivament, deixar la porteria a zero i recuperar la seguretat defensiva per tornar a ser un equip poderós defensivament.» El tècnic, afegeix: «Ens queda l’sprint final i ho hem de fet tot bé per aconseguir aquest segon objectiu, que és el lideratge.»

Dues baixes i dos retorns
hector buenoDani Martí i Pons segueixen una setmana més sent baixa. Els dos es recuperen de les seves respectives lesions (el primer, de la fissura a un os del peu i, el segon, de les seves molèsties al genoll) i no es podran vestir de curt a Santa Coloma. Els que sí que tenen possibilitats de jugar són Héctor Bueno i Rueda, que tornen després de complir un partit de sanció. Lanzarote i Keko, amb molèsties als adductors, també han entrat a la convocatòria i caldrà veure com estan demà al matí, quan l’equip farà la darrera sessió d’entrenament abans d’enfrontar-se a la Grama.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Amarilla, Abraham, Xavi Moro, Héctor Bueno, Tarradellas, Aday, Miguélez i Máyor.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Rueda, Jonathan de Amo, Ramon Masó, Lanzarote, Fran Piera, Marcos i Keko.
Altes: Héctor Bueno i Rueda (sancionats).
Baixes: Dani Martí i Pons (lesionats).
Camp: Municipal de Santa Coloma, 20.30 hores.
Àrbitre: Azkue Otegi (col·legi basc).
Ràdio: RTV (91.6 FM)

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra la Gramenet al Municipal de Santa Coloma. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,20 euros per euro apostat, l’empat a 3,20 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 2,80 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS