Contra la Grama, dimecres 14 a les 20.30 hores

gramaEl partit de la jornada 34 que es disputarà el proper dimecres, 14 d’abril, al Municipal de Santa Coloma de Gramenet, donarà inici a les 20.30 hores. El següent matx, el de diumenge 18, a casa davant el filial de l’Espanyol, es jugarà a les cinc de la tarda i serà retransmès en directe pel canal 33.

El partit que el primer equip jugarà el proper dimecres, 14 d’abril, a Can Peixauet davant la Gramenet començarà a les 20.30 hores. El matx correspon a la jornada 34, la darrera que aquesta temporada es disputarà entre setmana.

El següent matx, el que enfrontarà al primer equip amb l’Espanyol B, serà el diumenge 18, a les cinc de la tarda. La raó del canvi d’horari és la retransmissió en directe d’aquest partit pel canal 33.

Aquest serà doncs, el sisè partit dels andreuencs que es podrà veure per televisió aquesta temporada, després d’haver pogut seguir en diferit el Sant Andreu-Mallorca B de la jornada 10, el darrer partit de l’any 2009, a domicili davant la Villajoyosa, el Terrassa-Sant Andreu, l’Orihuela-Sant Andreu des de Los Arcos, i el matx davant el Barça Atlètic al Miniestadi.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS