Dani Martí serà baixa tres setmanes més

dani martíEl capità del primer equip té una fissura a l’os cuneïforme del peu que li impedirà vestir-se de curt en els propers partits. Pons, amb el genoll inflamat, segueix el procés de recuperació, mentre que Morales, que no va poder jugar a Alcoi, té un esquinç al turmell i és dubte per aquest diumenge.

Dani Martí serà baixa un mínim de tres setmanes més. El capità del primer equip es va lesionar en el darrer entrenament abans del partit contra el Logroñés i els metges, amb les proves que li han fet, han diagnosticat que té una fissura a l’os cuneïforme del peu. La recuperació d’aquest tipus de lesions és de 4 a 5 setmanes, de les quals el mig maresmenc gairebé ja ha complert dues.

Per la seva banda, Morales, que tampoc va poder jugar a Alcoi després de lesionar-se justament en l’entrenament de diumenge passat abans de marxar cap a terres alacantines, té un esquinç al turmell dret. Avui, el porter ja ha començat a exercitar-se, tot i que a banda del grup, i de moment és dubte per diumenge ja que caldrà veure la seva evolució.

Per últim, Pons segueix recuperant-se de les seves molèsties al genoll.  El mig, que s’ha ressentit de la mateixa lesió que va patir durant la pretemporada, té el genoll inflamat i segueix la recuperació que els metges li han indicat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS