El club assoleix el primer objectiu de la temporada

gaspartA través de la pàgina web, el president del club, Joan Gaspart, vol felicitar a tots els integrants del primer equip per haver aconseguit ahir la classificació matemàtica per a la fase d’ascens a segona A, alhora que esperona a l’afició perquè estigui amb l’equip en aquest darrer tram de la temporada.


El club vol felicitar d’una forma molt especial als jugadors del primer equip i a tot el seu cos tècnic per haver aconseguit la primera fita que ens havíem marcat per aquesta temporada, i que no és una altra que haver assegurat matemàticament, a dia d’avui, poder jugar la fase d’ascens a segona A.

El fet d’haver aconseguit aquesta primera fita fa que demanem a tota l’afició de la Unió Esportiva Sant Andreu que rebi i feliciti de forma efusiva al nostre primer equip aquest diumenge quan surti al terreny de joc.

Ara cal més que mai empènyer i recolzar als nostres jugadors segur assolint les altres fites d’aquesta temporada.

Rebeu una forta abraçada,

Visca Sant Andreu

Joan Gaspart i Solves
President de la UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS