El club celebra la diada de Sant Jordi

rosa
Com cada 23 d’abril, demà se celebra el tradicional dia del llibre i la rosa. El club i les jugadores del femení s’han volgut sumar a aquesta festa tan nostra i demà vendran roses al centre de Sant Andreu durant tot el dia.

Un any més, demà els llibres i les roses seran els protagonistes del dia. Les jugadores del Femení de la Unió Esportiva celebraran la tradicional diada de Sant Jordi venent roses en una paradeta al bell mig de Sant Andreu, igual que el club que, a més de roses, també vendrà el llibre del Centenari de la Unió Esportiva.

En concret, la paradeta del Femení estarà ubicada durant tot el dia al carrer de l’Ajuntament, entre la plaça d’Orfila i la plaça del Comerç, mentre que la del club estarà ubicada a la cruïlla del Carrer Gran de Sant Andreu amb el passeig de Fabra i Puig.

No us ho penseu: demà, regaleu roses andreuenques!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS