El Sant Andreu no pot contra 12

Dues jugades dubtoses a l’àrea de l’Sporting Mahonés i un gol anul·lat a Lanzarote per un dubtós fora de joc sentencien al Sant Andreu, que no passa de l’empat a un gol davant un equip balear molt conservador en la segona meitat. Máyor ha estat el golejador de la matinal.

No ha pogut ser. Avui era el dia de trencar la dinàmica en què està sumit l’equip, i no els han deixat. El Sant Andreu ha estat el dominador del partit, si bé algunes decisions arbitrals i la falta de punteria en algunes ocasions que s’han generat i no s’han pogut finalitzar han fet que l’equip empatés a un gol davant el que va ser el primer equip que va vèncer als andreuencs en aquest curs.

tarradellasEl Sant Andreu ha tingut la primera ocasió, quan Máyor ha aprofitat una passada llarga i li ha deixat la pilota a Keko davant Eloy, tot i que la rematada del davanter ha quedat invalidada per falta (1′). Els andreuencs han intentat superar a l’Sporting aprofitant la velocitat per les bandes, que els han fet forçar diversos córners consecutius. Al quart d’hora, el partit s’ha animat i les ocasions han començat a succeir-se en les dues porteries. Tomeu Reynes ha fet una centrada i Guillem, en una posició acrobàtica, ha rematat per sobre del travesser (20′), en la que ha estat la millor ocasió del partit fins llavors. Tan sols un minut més tard, Lanzarote, des de tres quarts de camp, ha intentat una vaselina que ha sortit alta.

Keko (23′) ha rebut una passada a l’espai de Tarradellas, tot i que la seva rematada ha estat refusada per un defensa balear. En aquest servei de cantonada, després de diversos refusos, Amarilla ha rematat de cap alta una pilota que li havia deixat Máyor (24′). Lanzarote ha fet una gran jugada per la banda dreta i ha fet una excel·lent passada a l’espai cap a Tarradellas, a qui Eloy ha frenat fent falta. Lanzarote ha xutat la falta, Eloy ha posat la punta dels ditets per evitar el gol (35′), tot i que l’àrbitre ha indicat servei de porteria. Tres minuts més tard, Tarradellas ha provat sort amb un xut que ha anat directament a les mans del porter balear.

En la primera jugada de la segona part, Lanzarote ha trobat espai per fer un bon xut amb l’esquerra, però el seu xut l’ha repel·lit el pal (46′). Els andreuencs han anat cercant el gol, mentre que l’Sporting només defensava i llançava pilotes fora. Abraham ha fet una passada interior cap a Máyor, que no ha arribat quan estava sol davant Eloy.

mayor_golLanzarote ha aconseguit fer entrar la pilota dins la porteria d’Eloy amb un toc subtil fent passar la pilota per sobre d’Eloy, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc (63′), fet que ha provocat les protestes de l’afició andreuenca. En la següent jugada, Keko ha caigut dins l’àrea, però l’àrbitre novament ha fet com si no hagués vist res i no ha xiulat res. I just quan el Sant Andreu estava atacant i gaudint de les millors ocasions, l’Sporting Mahonés ha llançat una pilota llarga cap a Fullana, que ha deixat enrere Morales amb un retall i ha xutat a porta sense que Moyano pogués fer res per evitar el gol (68′).

Máyor ha tornat a posar les coses al seu lloc amb un gol similar al dels balears. Miguélez li ha passat la pilota en profunditat i Máyor, després de retallar al porter, ha establert l’empat (74′). Máyor ha estat a punt de fer el segon rematant de cap una centrada d’Aday. Eloy però, ha refusat la pilota a córner (78′). El porter balear ha estat novament protagonista en aturar un fort xut de Marcos tan sols un minut més tard. En una jugada en què Morales ha servit de porteria en llarg cap a Marcos, el davanter ha estat agafat per la samarreta dins de l’àrea, però l’àrbitre novament no ha volgut veure res (85′). I a les acaballes, gairebé vola el punt que els andreuencs tenien al sac: Morales ha evitat el segon dels balears quan Guillem ha rematat sol davant d’ell (92′).

SANT ANDREU 1
SPORTING MAHONÉS 1
onzeSANT ANDREU:
Morales, Luso, Moyano, Amarilla, Abraham (Ramon Masó 82′), Xavi Moro, Miguélez, Tarradellas (Aday 73′), Lanzarote, Máyor i Keko (Marcos 73′).
SPORTING MAHONÉS: Eloy, David Sánchez, Camacho, Raul Capó, Sergio, Pedro Capó, Mourad (Fullana 55′), Libo, Guillem, Ismael (Raul Vates 68′) i Tomeu Reynes (Jeroni 86′).
GOLS: 0-1 (68′) Fullana. 1-1 (74′) Máyor.
ÀRBITRE: Muñoz Caravaca (col·legi aragonès). Targetes grogues: als locals a Abraham i Miguélez, i als visitants Eloy i David Sánchez.
PÚBLIC: uns 1.800 espectadors al Narcís Sala, amb la presència del president, Joan Gaspart, a la llotja.


 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS