«Ens hem de felicitar, ens ho mereixem»

Els jugadors van celebrar dissabte al José Rico Pérez el campionat com toca: un a un, tots els membres de la plantilla desplaçats fins a Alacant van passar per la dutxa. Tots coincideixen en afirmar que toca gaudir i celebrar el campionat, però també començar a pensar en les eliminatòries per aconseguir l’ascens, el gran objectiu.

Després de la celebració a la gespa, amb pinya inclosa i abraçades amb els aficionats, els jugadors van enfilar camí dels vestidors del José Rico Pérez amb un objectiu clar: ficar a la dutxa a tothom. Des del tècnic, Natxo González, passant per tots els jugadors, fins a l’encarregat de material, Jaume del Castillo, van ser ruixats amb aigua per celebrar el campionat. «Al míster li hem donat un bany, com està manat. Era el nostre primer objectiu! Tots hem passat per la dutxa, no s’ha escapat ningú», afirmava Luso tot just sortir dels vestuaris.

vestidor_campionsEl golejador de la tarda, Máyor, destacava que sentia «alleujament perquè això és el que hem estat perseguint durant tot l’any. Estic molt content perquè és el segon objectiu que teníem, l’hem aconseguit a falta de dues jornades i l’equip està… imagina’t! L’equip s’ho mereix, perquè crec que hem fet un any esplèndid, i ara toca preparar-nos per al més difícil». Luso també valorava el treball del col·lectiu: «Estic molt content. A nivell personal mai havia guanyat una lliga a partir de juvenils. Hem treballat de valent per arribar fins aquí: han estat molts partits, molts entrenaments… i encara queden dues jornades, així que ens hem de felicitar per la feina feta i celebrar-ho ara per, després, pensar en la fase d’ascens.»

Rueda, que reconeixia que havia passat un any «bastant fotut» a causa de la lesió, explicava que se’n recordava «de la família, dels moments viscuts a altres equips on no vaig tenir tantíssima sort o les coses no van sortir tan bé com aquí. Cal intentar viure segon a segon perquè això que avui hem fet gràcies al bon treball de tot l’any, fer que sembli fins i tot fàcil, és molt complicat». Morales, que va deixar per tercer partit consecutiu la porteria a zero, recordava l’esforç fet per arribar fins al campionat: «Al final sentim molta alegria. Portem molt de temps lluitant i treballant per aconseguir l’objectiu, que era el principal de tot l’any, a banda de ficar-nos en el play-off, i al final és un fet que s’ha fet realitat al camp de l’Alacant. Estic molt content pel que hem aconseguit, per mi i per tot l’equip.»

dani_moralesEl capità, Dani Martí, que tot i estar lesionat no va perdre’s el partit i el va viure amb l’afició a la grada, recordava que celebraven «una cosa que feia 18 anys que no s’aconseguia! No va poder ser a 3a, que en teoria érem favorits, i ho hem fet a 2aB. Ara afrontem amb il·lusió i garanties el play-off a 2aA». A més, avançava que a Ontinyent podria jugar els primers minuts després de la lesió.

L’ascens, el gran objectiu
Tots coincideixen en afirmar que l’ascens és el gran objectiu de la temporada. «Queda el més important. Això és un passet que ens apropa una mica més, però el gran pas l’hem de donar al play-off», afirmava Morales, mentre que Máyor gairebé ja pensava en posar-se a treballar: «Intentarem celebrar-ho aquests dies i ja ràpidament posar-nos a pensar en l’eliminatòria, a veure quin equip ens toca.» Luso, per la seva banda, recordava la importància de ser primers: «Estem signant una temporada rodona i ara toca posar el colofó final. Quedar primer es valora molt i ara toca aconseguir el premi. En 180 minuts podem arribar», i Dani Martí deixava clar que vol que l’equip escrigui una de les pàgines daurades de la història del club: «Ser campions és bonic, però l’objectiu de l’equip és pujar a segona A. Si no ho aconseguim, quedarà en la memòria que vam ser campions, que és important, però semblarà que no ho haurem aconseguit tot.»

L’afició, el jugador número 12
aficio_campions«Per a nosaltres ha estat una autèntica satisfacció quan hem sortit i els hem vist a tots allà animant», deia Rueda, que també pensava en la gent que no havia pogut venir: «A molts aficionats els hauria agradat viure això, tant de bo la setmana vinent el Narcís Sala sigui una autèntica olla i puguem celebrar-ho amb la nostra afició. Tenim moltes ganes de compartir-ho amb ells. Mentre estem al vestidor, puc assegurar que pensem en preparar el partit, però també en tota la nostra gent, perquè al final lluitem per uns colors, per un club que sabem que ells portem al cor i nosaltres també.» Mentre Dani Martí estava segur que la festa al Narcís Sala aguantaria «fins que nosaltres arribem» -i no s’equivocava!-, Luso posava el colofó final a la tarda: «Això també va per ells.»

equip_campions

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS