Gaspart felicita a l’equip i l’afició

gaspart_120.jpgDesprés d’haver aconseguit el segon objectiu de la temporada, el campionat de Segona B, el president, Joan Gaspart, s’adreça al primer equip i a la massa social andreuenca per felicitar-los, mitjançant una carta a la web, per haver assolit aquest important pas en el camí cap al somni de retornar a la Segona A.


La més gran de les felicitacions a tots els jugadors, cos tècnic, socis i seguidors del club i a tot el Poble de Sant Andreu del Palomar.

Aconseguir ser campions del nostre grup és un pas més que ens apropa a l’últim dels nostres objectius. La feina és feta i molt ben feta, és per això que pel proper partit davant de la Villajoyosa el club vol felicitar de forma molt especial al primer equip per haver guanyat el campionat de lliga del grup III de la segona B.

Alhora que també voldría felicitar a l’Aleví A i al Cadet A per haver assolit l’ascens de categoria. És per això que cinc minuts abans de iniciar-se el partit és realitzarà aquest merescut homenatge.

Gràcies un cop més al poble de Sant Andreu i a tota la incondicional afició per estar al costat de l’equip. Cal empènyer amb totes les nostres forces i il·lusions per assolir el tant desitjat objectiu de l’ascens a la Categoria de Plata.

Gràcies a tots, visca la Unió Esportiva Sant Andreu!!!

Joan Gaspart i Solves
President UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS