18 anys han hagut de passar perquè el Sant Andreu, que ha viscut l’ostracisme de jugar a primera catalana, torni a proclamar-se campió de Segona B. Aquesta tarda, al José Rico Pérez d’Alacant, un gol de Máyor en la primera part ha estat prou per sumar tres punts que sentencien la lliga. Una lliga que ha tingut, des de la jornada 16, clar color quadribarrat. Una lliga en la que s’ha patit, però també s’han celebrat triomfs sonats com ara el que es va aconseguir al camp del Badalona, trencant una ratxa de vint anys sense fer-ho.

El xiulet del col·legiat andalús Benjumea Álvarez ha desfermat l’eufòria dels jugadors, que ràpidament han fet pinya sobre la gespa del José Rico Pérez. Salts d’alegria i molts somriures han tingut com a banda sonora crits de Sant Andreu Sant Andreu i campió campió.

Els jugadors han celebrat amb la vintena de seguidors andreuencs que s’han desplaçat a Alacant el campionat: abraçades, crits i càntics amb una afició fidel que no ha deixat sol a l’equip en cap moment. Un moment únic que de ben segur tindrà la seva rèplica dintre d’unes hores al Narcís Sala, quan es preveu que els seguidors andreuencs s’apleguin aquesta matinada de diumenge per rebre als jugadors, als seus herois.

Celebració al vestidorAra és moment de celebracions, ja que un campionat no s’aconsegueix cada dia! Als andreuencs avui se’ls passen un munt d’imatges pel cap: el patiment de l’any a catalana, la lluita pels camps de tercera, l’ascens de fa dues temporades a segona B i per fi, jornada a jornada, el patiment i les alegries d’aquesta temporada que, de moment, té com a primer colofó el campionat.

La d’enguany pot ser una gran temporada, un any rodó. Ara, l’equip encara el darrer tram del trajecte cap a segona A, Per aconseguir-ho, caldrà l’esforç de tots. Si hem aconseguit ser campions, què no podem aconseguir si tots lluitem plegats?

Felicitats club, felicitats equip, felicitats afició!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS