La visita de l’Sporting ha de ser un punt d’inflexió

El Sant Andreu necessita guanyar demà després de quatre partits sense fer-ho. Un triomf davant l’Sporting Mahonés (Narcís Sala, 12 hores) faria que el primer equip s’apropés al primer objectiu –la classificació per a la fase d’ascens- que es podria aconseguir demà si avui el Dénia i demà el Benidorm no puntuen i els andreuencs guanyen.

«Guanyar es converteix en una necessitat. Ho sabem. L’equip està molt motivat perquè necessita guanyar.» Natxo González té clar que el partit de demà s’ha de guanyar. Després de quatre partits seguits sense fer-ho, l’equip sap que un triomf demà podria suposar un punt d’inflexió. «El problema és que la necessitat sigui negativa i es converteixi en ansietat, tot i que estem molt tranquils. Portem uns partits en què s’estan ajuntant moltes coses, i hem de ser capaços de separar el que estem fent malament i el que estem fent bé. És una necessitat, però la tenim controlada», puntualitza el tècnic.

a pels tres puntsEn cas de guanyar demà, el primer objectiu, la classificació per a la fase d’ascens, estaria gairebé a tocar. Si avui el Dénia i demà el Benidorm no puntuen davant la Gramenet i l’Alacant respectivament, i els andreuencs sumen els tres punts, el bitllet per jugar les eliminatòries estaria a la butxaca. «És difícil que això passi: no que nosaltres guanyem, però sí que el Dénia perdi contra la Grama i el Benidorm davant l’Alacant. Però si nosaltres guanyem, no serà avui però serà el proper dimecres, no tenim pressa», diu Natxo.

Demà visita el Narcís Sala l’Sporting Mahonés, el primer equip que va aconseguir guanyar-li al Sant Andreu. «Va ser per la forma que ens van guanyar allà: tot el partit controlat i en dos contres ens van marcar dos gols i a prendre pel sac el partit», recorda el tècnic, que afirma que demà, l’equip ha de fer el que sap fer: «Imagino que ells tractaran de jugar amb la nostra teòrica ansietat. No hem de caure en això, nosaltres no tenim ansietat i això només ho sabem nosaltres. Hem de seguir en la línia que hem tingut durant tota la temporada a casa: generar i tractar de posar-nos pel davant fent un bon partit. Hem de mantenir la línia que hem tingut a casa, no hem de canviar.»

xavi_moroSegueixen els canvis al centre del camp
Morales, ja recuperat del seu esquinç, i Xavi Moro i Miguélez, que es van perdre el partit a Alcoi per sanció, tornen a la convocatòria, de la que cauen Héctor Bueno i Rueda per sanció. Dani Martí i Pons segueixen lesionats, fet que farà al tècnic tornar a fer canvis en el centre del camp. «El centre del camp el tenim coix, mai millor dit, però cercarem solucions que ens facin guanyar el partit», apunta Natxo.

L’afició, el jugador número 12
«Si guanyem tots els partits a casa som campions, i això en 180 minuts pot suposar un ascens a segona A. Crec que la gent no és conscient, per l’assistència i per lo negativa que és.» El missatge és clar. aficioA partir d’ara, l’afició ha de ser un més i recolzar a l’equip per aconseguir el lideratge i el possible ascens. «Nosaltres sortirem demà a intentar guanyar per enganxar a la gent, cercar que sigui com el partit de la temporada passada contra la Gramenet, ja que a partir d’aquell dia, no sé si va ser l’arbitratge o per què, però cal que la gent vegi d’una vegada per totes el que ens estem jugant», afirma l’entrenador.

SANT ANDREU: Morales o Pau, Fran Grima, Moyano, Amarilla, Abraham, Luso, Xavi Moro, Lanzarote, Tarradellas, Miguélez i Máyor.
Resta de la convocatòria: Morales o Pau (ps), Ramon Masó, Aday, Fran Piera, Marcos i Keko.
Altes: Xavi Moro i Miguélez (sancionats) i Morales (lesionat).
Baixes: Dani Martí i Pons (lesionats) i Héctor Bueno i Rueda (sancionats).
Camp: Narcís Sala, 12 hores.
Àrbitre: Muñoz Caravaca (col·legi aragonès).
Ràdio: RTV (91.6 FM).

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra l’Sporting Mahonés al Narcís Sala. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,40 euros per euro apostat, l’empat a 3,75 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 7 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS