L’Aleví A, el primer equip en pujar de categoria

alevi_a_campionsL’Aleví A del club va assolir la setmana passada al Narcís Sala davant la Damm l’ascens matemàtic a primera, la que fins aquesta temporada s’anomena divisió d’honor, és a dir, la màxima categoria. Els de Rubén García són el primer equip del club que aconsegueix pujar de categoria. Felicitats!!!!

L’ aleví A va assolir el passat cap de setmana l’ascens matemàtic a divisió d’honor de la seva categoria. La reforma del futbol de base impulsada per la Federació Catalana de Futbol i que es va aprovar dissabte passat fa que l’equip jugui la temporada vinent a primera, és a dir, l’anterior divisió d’honor.

El partit davant la Damm que va permetre l’ascens va començar molt bé per als interessos del Sant Andreu, ja al minut 2 Joel, el capità, va marcar un autèntic golàs de falta i al minut 6, un altre cop Joel, va marcar en rematar un córner. Així es va arribar al descans sense moltes ocasions per part dels dos equips ja que el joc estava al mig del camp.

alevi_a_campionsEn la segona part, el partit es va obrir una mica, però el Sant Andreu va saber dominar molt bé la pilota i el tempo del partit. D’aquesta manera al 49’ Felius va marcar un golàs des de fora del àrea aprofitant el rebuig d’un córner, i sis minuts més tard, Eric Quesada, des de 40 metres va establir el definitiu 4 a 0 en el marcador.

El millor va arribar al final, amb el xiulet final del àrbitre, ja que es va esdevenir una festa tan al camp com al vestidor del nostre Aleví A per celebrar l’ascens a la màxima categoria. Cants, abraçades i entrenadors a la dutxa van servir per culminar una gran temporada.

JUGADORS PARTICIPANTS D’AQUEST ASCENS:

  • Porters: Ivan Santos, Ivan Rozenski i Arnau Carrillo
  • Defenses: Rubén Hinojosa, Joan Gibert, Joel Sierra, Mark Martori, Josep Serra, Daniel Romero i Aleix Gutierrez
  • Migcampistes: Alex Barba, Daniel Montes, Javier García, Adria Felius i Joel Puigmacia
  • Davanters: Daniel Nadal, Eric Diez, Eric Quesada, Joel Ferrando, Onan Robas i Daniel Liñares

COS TÈCNIC:

  • Rubén García (Entrenador)
  • Julio Pérez (Delegat)
  • Daniel Parra (Preparador físic)
alevi_a_campions

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS