L’àrbitre sentencia al Sant Andreu a Alcoi

No ha pogut ser. A Alcoi, el Sant Andreu ha tornat a acabar un partit en inferioritat numèrica (i ja en van tres de consecutius) després que el col·legiat Jiménez Moreno expulsés per doble amonestació a Rueda i a Héctor Bueno amb tan sols tres minuts de diferència. Rueda, de cap, ha marcat l’únic gol andreuenc del partit (3-1).

El Sant Andreu ha tornat d’Alcoi amb les mans buides. Igual que va passar ara fa vuit dies a casa davant el Logroñés, l’àrbitre ha estat el gran protagonista del partit que el primer equip ha disputat a El Collao contra l’Alcoyano. Els andreuencs han sortit dels vestidors amb confiança i aviat s’han fet amb el control del partit. En els primers compassos, Aday ha enviat una pilota cap a Máyor, que dins l’àrea ha rematat i ha forçat un córner (5’). Tarradellas l’ha servit, però Maestro ha aturat la rematada de Marcos.

marcosPoc després, Héctor Bueno ha estavellat a la tanca una falta (10’) i Aday ha rematat alta una pilota que li ha arribat després d’una bona jugada combinada de l’equip (15’). Però just quan millor estava jugant el Sant Andreu, l’Alcoyano ha centrat una pilota cap a Adrià, que ha enganxat a Pau a contrapeu i l’ha superat (25’). Tot i això, els quadribarrats han demostrat que saben reaccionar i el primer en avisar ha estat Máyor, que ha rematat a la mitja volta, fent que Maestro enviés la pilota a córner. A la sortida d’aquest, Rueda ha saltat més que ningú i ha enviat de cap al fons de la xarxa la centrada de Tarradellas (27’).

La primera part, igualada i vibrant, ha acabat en empat. Però el pas pels vestidors ha canviat del tot el guió del partit. En el primer minut després de la represa, l’àrbitre ha considerat que Rueda (que ja tenia una targeta groga per dir-li a l’àrbitre que xiulés els fores de joc amb més celeritat), ha vist la segona per, segons el col·legiat, tocar la pilota amb la mà dins l’àrea quan intentava refusar-la amb el cap. El Sant Andreu veia com li xiulaven un penal en contra (el segon en dues jornades) i es quedava amb un home menys per tercer partit consecutiu. L’exandreuenc Víctor Curto no ha perdonat des del punt de penal (48’).

pauPerò el xou arbitral no ha acabat aquí. Tan sols tres minuts més tard, l’àrbitre deixava al Sant Andreu amb nou quan li ha mostrat la segona groga a Héctor Bueno per una falta al centre del camp. A partir de llavors, l’equip poc ha pogut fer per superar a un Alcoyano que s’ha limitat a jugar la pilota en defensa i esperar que el Sant Andreu avancés línies per muntar un contraatac i fer el tercer, com ha estat. Els locals han enviat una pilota llarga cap a Pallarés, Pau l’ha intentat aturar a la desesperada sortint i, si bé ha aconseguit refusar en primera instància, la sort li ha girat l’esquena el dia del seu debut i ha fet que la pilota caigués a prop del mateix Pallarés, que ha fet el tercer (69’).

Amb el Sant Andreu desdibuixat i l’Alcoyano fent canvis defensius (Barrera, un lateral, ha entrat per Víctor Curto a les acaballes), el partit ja no ha tingut més història.

ALCOYANO 3
SANT ANDREU 1
ALCOYANO:
Maestro, Carpio (Álex 86’), Berna, Castillo, Carrión, Javi Lara, Xavi Molina (Pallarés 68’), Diego Jiménez, Adrià, Luis Gil i Víctor Curto (Barrera 79’).
SANT ANDREU: Pau, Fran Grima, Moyano, Rueda, Abraham, Luso, Héctor Bueno, Tarradellas (Masó 66’), Aday (Lanzarote 66’), Máyor i Marcos (Amarilla 54’).
GOLS: 1-0 (25’) Adrià. 1-1 (27’) Rueda. 2-1 (48’) Víctor Curto, de penal. 3-1 (69’) Pallarés.
ÀRBITRE: Jiménez Moreno (col·legi de Castella-La Manxa). Targetes grogues: als locals Maestro, Berna i Diego Jiménez, i als visitants Lanzarote i Luso. Targetes vermelles: als visitants Rueda (48’) i Héctor Bueno (51’), tots dos per doble amonestació.
PÚBLIC: uns 3.000 espectadors a El Collao.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS