Luso es perdrà el partit contra la Villajoyosa per sanció

lusoEl Jutge de Competició ha sancionat a Luso amb un partit. Així el lateral, que va veure la desena groga de la temporada dissabte passat a Alacant, es perdrà el partit del proper diumenge al Narcís Sala davant la Villajoyosa. Per la seva banda, Héctor Bueno i Xavi Moro estan a una groga de descansar.

Luso no podrà jugar aquest diumenge al Narcís Sala davant la Villajoyosa. El lateral andreuenc va veure diumenge passat la desena targeta groga de la temporada i el Jutge de Competició li ha imposat el pertinent partit de sanció.

Per a Luso aquest serà el tercer partit que es perd aquesta temporada per sanció. Curiosament, en la primera volta, tampoc va poder jugar al camp de la Villajoyosa per acumulació d’amonestacions, igual que ara, mentre que també es va perdre el partit al Miniestadi després de ser expulsat davant el Badalona per doble amonestació.

Dos jugadors, a una targeta de descansar
hector_buenoD’altra banda, els migcampistes Héctor Bueno i Xavi Moro estan a una groga de la suspensió. Els dos pivots, titulars indiscutibles des que Pons i Dani Martí es van lesionar, acumulen nou targetes grogues cadascun, així que estan a una groga de complir el segon cicle d’amonestacions que els obligaria a perdre’s un partit per sanció.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS