Máyor vol tancar amb l’ascens la seva millor temporada

Amb 19 gols en 33 partits, el davanter andreuenc està signant la seva millor temporada a nivell professional. Máyor acumula quatre partits consecutius marcant, i en els dos últims enfrontaments, ha aconseguit els dos gols decisius que han fet a l’equip sumar sis importantíssims punts. Ara ja pensa en la fase d’ascens.

Diuen que els davanters funcionen a ratxes: tan aviat marquen molts gols, com la sort els gira l’esquena i es passen setmanes sense veure porteria. Alfredo Juan Mayordomo, «Máyor» està, ara per ara, en un d’aquells moments dolços pels davanters: en els darrers quatre partits ha aconseguit marcar quatre gols, dos d’ells (davant Espanyol B i Alicante) decisius per sumar els últims sis punts.

mayor_alacant«Estic molt content, és una ratxa important. Segueixo marcant gols, i la veritat és que aquest any se m’està donant bé, és la meva millor temporada a nivell professional», afirma Máyor, alhora que no s’oblida dels seus companys, els seus aliats al camp, i afegeix: «Tot això cal agrair-s’ho a l’equip, perquè el treball de tots m’ajuda a marcar aquests gols.»

L’equip ja s’ha convertit en el segon més golejador del seu grup, amb 64 gols (un menys que el Benidorm, el màxim anotador del grup tercer) i en el tercer màxim golejador de la categoria (per darrera del Granada, amb 71 i de l’esmentat Benidorm). Máyor ha aconseguit el 13,4% dels gols que ha celebrat l’equip: «Això va a ratxes, i el conjunt, l’equip, és el que fa la força. A mi em toca estar a dalt i aquest any m’està tocant marcar els gols. Estic molt content, igual que la resta de companys.»

mayor_barca_atleticDissabte al José Rico Pérez d’Alacant, un gol seu, sumat al treball de tot el col·lectiu, va servir per sumar tres punts que van donar al club el segon campionat de segona B de la seva història. Què va pensar Máyor en aquell moment? «Pensar… en realitat poc! Et dóna el campionat… i tranquil·litat, però encara ens queda el play-off. No esclates d’emoció perquè saps que encara queda el més difícil. Esperem que, tot i que no sigui jo, en el play-off notem aquesta alegria quan marquem el gol del triomf», explica el davanter.

Máyor, com tots els andreuencs, pensa ja en la fase d’ascens i en aquell gol, aquell somiat gol, que faria que l’equip jugués la temporada vinent a segona A: «Imagina’t! Esclataríem tots d’alegria. És igual qui el marqui, l’important és que algú ho faci i pugem a segona divisió A», destaca Máyor, conscient que els 22 jugadors que aquesta temporada han vestit la samarreta quadribarrada i els integrants del cos tècnic del primer equip poden fer història en tan sols 180 minuts.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS