Molt més que un triomf

El Sant Andreu es proclama campió de segona B al José Rico Pérez d’Alacant. Un gol de Máyor ha estat suficient per sumar tres punts que sentencien la lliga i que fan que l’equip aconsegueixi, a falta de dues jornades, el segon objectiu de la temporada. Ara s’enfila un nou camí, el que té com a destinació la segona A.
Ben aviat el Sant Andreu ha demostrat del que és capaç. Quan s’havien disputat cinc minuts, Lanzarote ha enviat una pilota en profunditat cap a Tarradellas, que ha topat amb un defensa i el porter. El refús, però, l’ha aprofitat Miguélez, que ha xutat a porta però el porter ha pogut posar la mà per enviar-la fora. I és que els primers 45 minuts han estat de clar domini quadribarrat.

lanzarote_alacant200.jpgEn el minut 13, l’àrbitre ha assenyalat penal de Rober sobre Máyor. Millor no es podien posar les coses. El porter dels alacantins, però, ha esperat molt bé i li ha endevinat les intencions a Tarradellas, que no ha pogut inaugurar el marcador. La següent ocasió també ha tingut els colors del Sant Andreu com a protagonistes: Héctor Bueno ha xutat una falta que el porter Alberto ha enviat a córner (21′). El futbol i les aproximacions a l’àrea les posaven els andreuencs, que han vist com al 26′, en una falta a la frontal de l’àrea, Lanzarote ha enviat la pilota al pal.

A l’àltra àrea, Josu Ibarra ha enviat a l’esquerra de la porteria de Morales una falta (31′), mentre que un minut més tard, ni Máyor ni Miguélez han arribat a contactar amb una bona centrada de Lanzarote. Al final, després de tants intents, Máyor, el pitxitxi de l’equip, ha conseguit superar Alberto recollint una passada de Miguélez i col·locant un bon xut quan gairebé es quedava sense angle (37′).

En l’inici de la segona part, Dani ha provat sort amb un xut llunyà molt desviat, mentre que Alberto ha aturat un xut de falta de Lanzarote (53′). Els alacantins han sortit de vestidors amb un altre aire i, al 62′, Morales ha hagut de refusar amb els punys un xut de Josu Ibarra.

Keko, en la primera pilota que ha tocat, ha estat a punt de sorprendre Alberto, però el seu xut ha marxat desviat a l’esquerra de la porteria (86′). Morales, per la seva banda, ha refusat amb els peus un xut d’Edgar (89′).

Al final, s’ha desfermat la bogeria entre equip i afició un cop l’àrbitre ha xiulat el final. Dins del vestidor, com marca la tradició, ningú s’ha escapat de la dutxa per celebrar el campionat. Les fites marcades a principis de temporada es van assolint mica en mica: dimecres 14 d’abril es va aconseguir la classificació per a la fase d’ascens i avui, 24 d’abril, el campionat. Ara només queda un objectiu per aconseguir.

ALICANTE 0
SANT ANDREU 1
ALICANTE: Alberto, Oinaz Bilbao, Gámiz, Josu Ibarra, Edgar, Rober (Sipo 67′), Javi Salero, Tomás (Pucho 85′), Forte, Jon Uriarte i Dani (Guira 57′).
SANT ANDREU: Morales, Luso (Fran Grima 91′), Moyano, Rueda, Abraham, Xavi Moro, Héctor Bueno, Lanzarote (Fran Piera 78′), Tarradellas, Miguélez i Máyor (Keko 84′).
GOLS: 0-1 (37′) Máyor.
ÀRBITRE: Benjumea Álvarez (col·legi andalús). Targetes grogues: als locals Rober, Dani, Josu Ibarra, Gámiz i Guira, i als visitants Rueda, Luso, Xavi Moro i Abraham.
PÚBLIC: uns 400 espectadors al José Rico Pérez, amb la presència d’uns 25 seguidors andreuencs.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS