Morales es va perdre el seu primer partit

moralesEl porter barceloní José Miguel Morales titular indiscutible des que va arribar al Sant Andreu ja fa dues temporades, no s’havia perdut cap partit oficial fins diumenge passat, a Alcoi. Morales va cedir el seu lloc a Pau Torras, que debutava així defensant la porteria andreuenca.

El porter José Miguel Morales es va perdre el diumenge passat a Alcoi el seu primer partit oficials des que fa dos estius va fitxar pel Sant Andreu. Unes molèsties al turmell de les quals no va poder-se recuperar a temps van ser la causa. Al darrera deixa 76 partits oficials jugats de manera consecutiva, sense perdre’s cap minut de tots ells. Així, el porter havia jugat fins diumenge passat un total de 6.840 minuts seguits defensant la porteria andreuenca.

PauLes molèsties al turmell de Morales van obligar al tècnic, Natxo González, a fer canvis a la porteria. Així, Pau Torras, porter que va arribar aquest estiu procedent del Terrassa i que es va formar a les categories inferiors del Barça, va debutar en partit oficial amb el Sant Andreu diumenge passat a El Collao contra l’Alcoyano.

Abans, Pau ja havia vestit la samarreta andreuenca durant la pretemporada: va jugar els amistosos davant el Masnou, l’Olesa, el Castelldefels i el Reus, i el partit del Torneig d’Històrics contra el Premià al Narcís Sala.

Més en

Izan Espinosa, cedit al Júpiter

Premsa19 de gener de 2020

Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

Premsa19 de gener de 2020

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020