Natxo González: «Cada dia estic més convençut que guanyarem el campionat»

En la roda de premsa posterior al partit contra l’Sporting Mahonés, el tècnic andreuenc afirmava que, tot i els darrers resultats, estava convençut que l’equip acabaria líder la temporada. A més, demanava el mateix recolzament que l’afició els va donar ahir per al proper dimecres al Municipal de Santa Coloma.

Consideres que, dels darrers mals resultats de l’equip, en aquest és en el que menys s’ha merescut empatar i en el que millor han jugat?
Bé, si parles de justícia, el dia del Logroñés crec que també va ser un partit que podríem haver rematat, però estem en aquesta dinàmica que no ens fa guanyar. Crec que hem fet coses bé per endur-nos el partit i també podríem haver-lo perdut en l’últim sospir. Jo segueixo pensant el mateix: l’equip i l’actitud dels jugadors no em genera dubtes.

En la segona meitat, l’equip ha sortit amb ganes d’anar a pel partit i potser s’ha trobat amb el gol en contra en el pitjor moment.
Sí, però després cal destacar la reacció que hem tingut, que ha estat fantàstica i hem tingut possibilitats per donar la volta al marcador, amb situacions bastant clares, però uns cops el porter, altres… això és el que ens està passant: en els darrers dos partits a casa hem generat moltes ocasions, però no estem traient rendiment a les ocasions que creem.

Què és el que ha faltat avui perquè la pilota acabés d’entrar a la porteria?
El de sempre. Generes ocasions, treus onze córners, xutes dotze cops i remates sis, doncs no estar encertats, independentment d’altres coses. Hem tingut moltes arribades a l’àrea i no hem estat encertats, i després el porter seu ha fet aturades boníssimes.

natxoDiuen que per ser campió cal patir. Fins fa cinc jornades estàveu molt tranquils, ara ha arribat aquest patiment?
Sí, és normal. Veníem d’una cadena de resultats impressionants i últimament no estem guanyant. Òbviament caldrà patir molt per aconseguir els objectius que tenim marcats. Realment, a mi no m’enganxa de sorpresa. Són coses que poden passar i estem en la baralla forta amb els més immediats perseguidors. Jo estic molt tranquil pel que m’ofereix l’equip, i cada dia estic més convençut que guanyarem el campionat i serem líders, més que mai.

Després de tres partits, avui heu acabat el partit amb els onze jugadors sobre el terreny de joc. No sé si és psicosi o és real, però avui he comptat tres penals que es podrien haver xiulat i un gol anul·lat.
Això d’acabar amb onze ja és un pas importantíssim per la dinàmica que portàvem, i les jugades dubtoses, sense saber realment si són penal o no, o si el gol de Lanzarote era vàlid o no, últimament ens estem trobant amb moltes incidències d’aquest tipus. No ens queda una altra que suportar-les i ja està. No ens queda més. El detall d’acabar amb onze és important, perquè estàvem patint bastant en aquest sentit, i per la resta, doncs són situacions que no puc controlar i que no mereix la pena desgastar-se.

La part positiva és que per dimecres recuperes un centre del camp amb dos pivots.
Sí, però avui hem tret un equip bastant ofensiu, del mig del camp endavant, perquè sentim aquesta necessitat, que no ansietat, de guanyar, i hem estat bé. Amb aquesta intenció, òbviament sabíem que defensivament podríem patir en el contraatac, com així ha estat en alguna ocasió, però el bagatge ofensiu d’ells ha estat molt escàs. Han estat molt eficaços i gràcies que la darrera ocasió l’ha tret Morales.

natxoAvui amb les baixes de Dani Martí i d’Héctor Bueno has apostat per Miguélez acompanyant a Xavi Moro. Què t’ha semblat Miguélez?
Com he dit abans, hem buscat un altre tipus de dibuix, amb Xavi Moro com a únic pivot i amb Miguélez jugant a prop d’ell però amb més llibertat de moviments, i en funció dels seus moviments, han hagut moltes entrades per les bandes i moltes arribades dels laterals. Ha sortit bé perquè hem centrat molt, hem rematat i xutat molt, hem tret onze córners… el bagatge ofensiu ha estat molt bo, però estem molt castigats pel que fem. Vam guanyar en què potser no havíem fet tant, i ara passa al revés. Crec en les dinàmiques i ara mateix ens està costant. Insisteixo: el guió del partit era el que era, ens ha sortit bé, i després depens de detalls, de l’eficàcia i de l’equip contrari.

Què té l’Sporting Mahonés per haver-vos fet la guitza en els dos partits?
Allà van ser molt eficaços, al contraatac ens van fer dos gols, teníem el domini i el control del partit, i avui igual, en una acció de contraatac, en una passada interior sense oposició ens han trencat la línia i ens han fet el gol. Són circumstàncies i casualitats que fan que aquest equip ens hagi tret quatre punts.

L’Ontinyent s’apropa, però dimecres té un partit més que complicat.
Sí, nosaltres també. Insisteixo, no estic preocupat i el que em preocupa és que aquests resultats no minvin una mica la capacitat de l’equip. Si això no som capaços d’aconseguir-ho… repeteixo: estic molt molt convençut de que l’equip acabarà la temporada com a líder. Ho veig cada dia i en cada partit.

Ahir demanaves el recolzament de l’afició. Què t’ha semblat?
Bé bé. És molt important. Avui donava la sensació que ens estàvem jugant coses decisives i han respost a la perfecció. És el que necessitem ara mateix, que ens tirin un cable! A veure si el dimecres a Santa Coloma estan amb nosaltres.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS