Natxo González: «Som el líder i sembla que no ens podem queixar d’aquestes coses, però ja està bé»

En la roda de premsa posterior al partit contra l’Alcoyano, el tècnic, que el va veure des de la graderia, comentava que les decisions arbitrals havien canviat el partit, ja que abans del descans el matx estava igualat. A més, afirmava que tots aquests cops servirien a l’equip per enfortir-se de cara a la fase d’ascens.

Com has vist el partit? Ha canviat molt de la primera part a la segona?
Ha canviat per les decisions de l’àrbitre.

Les decisions no han estat correctes?
No, per res, per res. Un partit plàcid com estava sent, i ve un senyor i te’l fot, doncs no és just. Primer és el penal, després li mostra la segona targeta a Héctor… són moltes coses…. I del segon temps poc puc dir: amb vuit jugadors de camp més el porter hem treballat per intentat no sortir d’aquí pitjor.

Amb el que ha passat avui, pot donar la sensació que alguna cosa pot estar passant o prefereixes pensar que no?
Tu què penses que és? La veritat és que tractem sempre de no parlar dels arbitratges, però arriba un moment que estàs treballant dur i que veus algunes coses que… però en fi, només ens queda resignar-nos i seguir treballant i lluitant contra tota aquesta sèrie d’adversitats. Som el líder i sembla que no ens podem queixar d’aquestes coses, però ja està bé, ja està bé.

Com s’afronta un partit que vas perdent i quedant-te amb nou homes?
Doncs omplint cinc o sis fulls, pensant què és el que s’ha de fer, i trucant per telèfon, perquè avui jo estava a la graderia, parlant amb el segon… però és un moment de sensatesa. No ens hem de deixar dur per aquestes coses, els que estan al camp no han de fer barbaritats. Crec que és el més important. Saber la situació de partit, saber que vas 3-1 i marxar d’aquí amb el resultat més digne possible i no entrar en dinàmiques negatives recordant les expulsions que ha hagut anteriorment… en definitiva, ser llestos. Jo crec que els jugadors que han acabat ho han fet bé, perquè són partits en els que et pots tornar boig i quedar-te amb sis al camp.

Semblava que la fase d’ascens estava a prop, el lideratge també… però ara es complica una mica, no?
Sí, jo sempre ho he dit. Fins que no xiuli l’àrbitre el final del darrer partit no pots donar res per fet. A la nostra gent els dic que no es preocupin perquè això el que fa és enfortir-te més, i arribar al darrer tram competint al 100% que això serà fonamental en les possibles eliminatòries, així que tranquil·litat.

Amb 11 contra 11, què hauria passat?
Jo sóc entrenador, eh? No endeví. Però bé, el partit estava equilibrat. Podria haver passat qualsevol cosa, però és que nosaltres estàvem en la bona línia. Abans del descans hem estat a una grandíssima alçada i estic molt satisfet. Per això vull transmetre tranquil·litat, perquè l’equip està fantàstic; jo veig el dia a dia, independentment del resultat.

Quina sensació tenien els jugadors al vestuari?
Doncs d’impotència. Jo he parlat amb Rueda i ell diu que la pilota clarament li toca a la cara. D’impotència, de veure que han estat treballant, has acabat fos i no han tret res. Però insisteixo, que tot aquest patiment ens colra i ens anirà bé.

Tocarà treballar de valent en aquest darrer tram.
Per això dic que tot aquest patiment ens anirà bé en aquestes darreres jornades i que aquestes plantofades que ens estem emportant ens enforteixen.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS