Nova mostra de superioritat del Femení A

El Sant Andreu va rematar la feina fent un grandíssim partit contra un molt bon rival, l’Espanyol C (4-3). D’aquesta manera es culmina una trajectòria que portarà, sens cap mena de dubte, a  l’equip quadribarrat a nacional. Les andreuenques, líders destacades, tenen al segon, La Roca, a 10 punts quan resten 18 en joc.

Les locals volien demostrar en el Narcís Sala la seva qualitat i fer passar una bona matinal a la gent andreuenca que es va aplegar al camp. Així va ser, i tot i que la perfecció no existeix, en la primera part l’equip va estar a un nivell per emmarcar. Una grandíssima actuació col·lectiva rematada amb un altre hat-trick de Sandra, que va fer arribar el marcador amb 3 a 0 al descans.

La segona part va ser més disputada, però ni molt menys tant ajustada com el marcador final reflexa, ja que les locals en cap moment van veure perillar el marcador ja que el 4 a 3 definitiu va ser aconseguit en el minut 48.

De nou felicitats a les noies i el merescut reconeixement per aquesta temporada tant brillant

FEMENí A 4
ESPANYOL 3
FEMENÍ A:
Sílvia, Kaky, Mariona (Marta 63′) (Sara 85′), Carla, Loli, Pidi, Nat, Marta (Muka 20′), Sandra, Lidia i Berta (Laura 63′).
GOLS: 1-0 (18′) Sandra. 2-0 (36′) Kaky. 3-0 (40′) Sandra. 50′ Sandra.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS