Per 5 euros, vine a veure l’altre derbi de la ciutat

ple de gom a gomAquest proper diumenge, a les 17 hores, el Sant Andreu s’enfronta a l’Espanyol B. Ara més que mai, en la recta final del campionat, l’equip necessita el teu suport. Per només 5 euros, pots viure en directe l’altre derbi de la ciutat. Vine aquest diumenge al Narcís Sala!

En aquest tram final de temporada, l’equip necessita el caliu i el suport de l’afició. És per això que el club ha decidit fer una rebaixa del 50% en el preu de les entrades d’aquest diumenge, dia en què el Sant Andreu s’enfronta a l’Espanyol B.

Així, una entrada de general per veure l’altre derbi de la ciutat costarà només 5 euros, mentre que per accedir a tribuna caldrà pagar només 10 euros. No t’ho pensis més, vine aquest diumenge a la tarda al Narcís Sala i recolza a l’equip!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS