Prepara’t per a la fase d’ascens: fes-te amb el teu abonament!

abonamentEl club posarà diumenge a la venta els abonaments per veure en directe dos partits de la fase d’ascens al Narcís Sala. A més, qui es faci amb aquest abonament (que podrà ser de general, preferència o tribuna) s’endurà una samarreta. Per als socis, que veuran la fase d’ascens de franc, també hi ha una promoció especial.

Aquest proper diumenge, coincidint amb el darrer partit de lliga que el primer equip jugarà al Narcís Sala, el club posarà a la venta els abonaments per poder veure dos partits de la fase d’ascens que es disputin al feu andreuenc. A més, tots aquells que es facin amb un abonament per a les eliminatòries s’enduran també una samarreta.

som-hi!El club posarà a la venta a partir d’aquest diumenge tres tipus d’abonaments, a preus diferents:

General: 15 €
Preferència: 20 €
Tribuna 30 €

La Unió Esportiva també ha decidit ja quins seran els preus dels partits de les eliminatòries d’ascens a segona A. Per veure només un partit, la general costarà 10 €, la preferència 15 i la tribuna 20.

Amb l’abonament de la temporada, els socis tindran l’entrada als partits de promoció que es disputin al Narcís Sala de franc. Per a ells, el club posa a la venta, per tan sols 10 euros, un pack que inclourà una samarreta més una butlleta pel sorteig d’una Honda de 125cc.

Per poder adquirir aquests abonaments, els aficionats es podran adreçar a les oficines del Narcís Sala, o bé al camp del Centenari.

No t’esperis més! Aquest diumenge compra el teu abonament per veure en directe la fase d’ascens a segona A. L’equip, ara més que mai, necessita el Narcís Sala de les grans ocasions!!!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS