Primera pilota de partit

El primer equip ha sortit aquest matí de Barcelona amb destinació a Alacant, on jugarà demà a la tarda (18.30 hores) i, en cas d’aconseguir un triomf, podria proclamar-se matemàticament campió del grup III de segona B després de 18 anys. Tot un repte que la plantilla encara amb il·lusió.

El Sant Andreu encara demà al José Rico Pérez d’Alacant la primera de les tres pilotes de partit que tindrà per poder-se proclamar campió del grup III de segona B. Una victòria faria que els andreuencs tornessin cap a Sant Andreu amb el títol de campió a la butxaca a falta de dues jornades per cloure la lliga. «Som conscients del que podem aconseguir i amb aquesta il·lusió anem. Sortirem a imposar-nos, com sempre, no canviarem», explica el tècnic, Natxo González. En cas de no aconseguir els tres punts, caldria estar pendents dels resultats de diumenge (el Barça Atlètic juga a l’Olímpic de Terrassa i l’Ontinyent, a casa amb el Gavà).

AdayL’Alicante, amb la salvació a la butxaca, només lluita ara per classificar-se per la copa del Rei de l’any vinent. «Juguen amb la comoditat de tenir ja les coses fetes. S’ha de notar alguna diferència entre ells i nosaltres, que lluitem per un objectiu important i ells no; això s’ha de reflexar al camp», afirma l’entrenador.
En el partit de la primera volta al Narcís Sala, els andreuencs van superar l’Alicante per un 3-2 lluitat i treballat. Natxo, però, espera un partit diferent per demà: «L’equip ha canviat molt. Ara no tenen a jugadors de renom, han marxat d’altres però han vingut d’altres i juguen molt bé.»

Aday també es queda a Barcelona
Tres són les baixes que presenta l’equip per aquest partit. A Dani Martí i Pons, que segueixen recuperant-se de les seves respectives lesions (el primer, d’una fissura a l’os cuneïforme del peu, i el segon, d’una inflamació al genoll), s’ha afegit Aday, que arrossega molèsties al bessó des del partit contra la Grama. Fran Grima, que va caure de la convocatòria pel partit a casa davant l’Espanyol B, està entre els jugadors que aquest matí s’han desplaçat en autocar fins a terres alacantines després de complir el seu partit de sanció.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Rueda, Abraham, Xavi Moro, Héctor Bueno, Lanzarote, Tarradellas, Máyor i Keko.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Ramon Masó, Fran Piera i Miguélez.
Baixes: Dani Martí, Pons i Aday (lesionats).
Altes: Fran Grima (sancionat).
Àrbitre: Benjumea Álvarez (col·legi andalús).
Camp: José Rico Pérez (18.30 hores).
Ràdio: RTV (91.6 FM)

Aposta pel Sant Andreu!

A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra l’Alicante al José Rico Pérez. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,10 euros per euro apostat, l’empat a 3,10 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 3,10 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS