El Sant Andreu afronta demà a El Collao d’Alcoi una nova prova de foc davant d’un dels equips que lluiten per fer-se amb una de les quatre places que donen dret a jugar la fase d’ascens. Dani Martí i Pons per lesió i Xavi Moro i Miguélez per sanció han caigut de la convocatòria, a la que tornen Keko i Lanzarote.

«Guanyar». L’objectiu del primer equip per demà a El Collao és clar. Després de dos desplaçaments tornant a Sant Andreu amb les mans buides (Mallorca B i Sabadell), els andreuencs esperen tornar al camí dels triomfs demà dilluns, en el darrer partit d’aquesta llarga jornada 32.

«Tractarem de guanyar en un camp complicat. Serà una bona prova per saber com reacciona l’equip davant de situacions d’aquest tipus, ja que serà un partit similar als que podrem jugar en un possible play-off, per l’estadi i per l’afició», explica el tècnic, Natxo González.

MáyorEn cas de victòria, l’equip deixaria a l’Alcoyano, el quart classificat, a 14 punts quan restarien 18 en joc. «Aconseguir els objectius que ens vam marcar el més aviat possible és la nostra fita ara per ara. Tot i això no ens hem de desgastar i no tenir pressió afegida. Hem de sortir al camp amb la màxima intensitat, sense pensar en què passarà si guanyem, en què el Barça ha empatat. Això ja ho farem després del partit. La classificació és important, però no ha de fer-nos desviar l’atenció», recorda l’entrenador.

El rival de demà, l’Alcoyano, només ha encaixat a casa 9 gols. «I tots en quatre partits, en els altres 12 no ha encaixat», apunta Natxo, que afegeix: «Serà una prova molt important. Estic segur que serà un partit dur i intens, ja que ells s’estan jugant molt.»

Canvis al centre del camp
lusoSi la setmana passada els problemes es concentraven a la davantera, aquest cop les baixes s’han acumulat al centre del camp. A les ja conegudes de Pons, amb molèsties al genoll, i de Dani Martí, que encara té el peu una mica inflamat i a qui els metges li faran més proves el proper dimarts, es va sumar la de Xavi Moro, que va ser expulsat davant el Logroñés.  Igual que va passar a casa davant el Gavà, Luso serà la parella d’Héctor Bueno al centre del camp. També es perd el partit de demà per sanció Miguélez, que la setmana passada va veure la cinquena targeta groga. «L’altre dia vam treure un bon onze, però no teníem a gent de refresc al davant. Quan un partit es complica, es necessita a gent que pugui canviar la dinàmica. Esperem tenir sort i que al mig del camp no patim cap contratemps», diu l’entrenador, que afegeix: «Ara cal demostrar la força del col·lectiu.»

Morales, que s’ha lesionat en l’entrenament d’aquest matí abans que l’equip marxés cap a Alcoi, serà dubte fins a l’últim moment. És per això que Natxo s’ha emportat, a més de Pau Torres, a Albert Balcells, el porter del juvenil A.

SANT ANDREU: Morales, Fran Grima, Moyano, Amarilla, Abraham, Luso, Héctor Bueno, Lanzarote, Tarradellas, Máyor i Keko.
Resta de la convocatòria: Pau i Albert (ps), Masó, Rueda, Aday i Marcos.
Baixes: Dani Martí i Pons (lesionats) i Xavi Moro i Miguélez (sancionats).
Altes: Lanzarote i Keko (sancionats).
Àrbitre: Jiménez Moreno (col·legi de Castella-La Manxa).
Camp: El Collao (12 hores).
Ràdio: RTV (91.6 FM).

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra l’Alcoyano a El Collao. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,50 euros per euro apostat, l’empat a 3,20 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 2,40 euros. A què esperes? Entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS