Quan la vida et dóna cinc motius per somriure

Tarda plàcida la que s’ha viscut avui a Santa Coloma. El Sant Andreu ha demostrat la seva superioritat, ha guanyat convencent a tothom i ha aconseguit la desitjada classificació per a la segona fase d’ascens consecutiva a segona A. Tarradellas, Máyor, Aday, Miguélez i Keko han estat els autors de la maneta de gols.

Amb contundència i esvaint dubtes. Així ha estat la reacció del Sant Andreu després de cinc jornades sense sumar els tres punts. Cinc gols que han servit per aconseguir el primer dels objectius que s’havia marcat el club: la classificació per a la fase d’ascens a segona A per segona vegada consecutiva. El xiulet final de l’àrbitre ha fet que els seguidors que s’han aplegat avui a Santa Coloma sortissin del camp amb un somriure d’orella a orella.

tarradellas marca el penalMoyano (6′) ha estat el primer en intentar inaugurar el marcador i Miguélez, després d’una bona passada d’Aday ho ha tornat a provar deu minuts més tard, però la pilota ha marxat un pèl desviada a l’esquerra de la porteria de Ramos. El partit, però, ha donat un gir de 180º quan al minut 19, Rezzónico ha fet caure a Máyor dins de l’àrea. L’àrbitre ha expulsat al central dels colomencs i ha xiulat penal, una pena màxima que Tarradellas ha convertit en el 0-1 enganyant molt bé Ramos.

Alfaro ha posat a prova els reflexos de Morales amb una falta directa que el porter andreuenc ha enviat a córner (24′). El jugador dels locals s’ha lesionat sis minuts després i ha hagut d’abandonar el terreny de joc. Amb la Grama amb nou jugadors sobre la gespa, Máyor ha estat més llest que ningú i ha aprofitat una genial passada de Miguélez per superar, de nou, Ramos. I quan havien passat cinc minuts, Aday s’ha inventat un gran xut per signar el tercer gol de la tarda.

adayEl quart gol ha arribat tan sols sortir de vestidors. Miguélez ha recollit una passada d’Héctor Bueno i ha ampliat encara més l’avantatge en el marcador. El Sant Andreu ha dominat la pilota i ha tingut el control del partit. Així, Máyor ha tingut una ocasió immillorable per fer el cinquè (58′) quan ha rebut una pilota llarga i ha volgut superar el porter colomenc amb una vaselina. La pilota però, capriciosa a vegades, ha tocat a la creueta i no ha entrat.

A les acaballes, la nit l’ha arrodonit Keko, aconseguit la maneta i fent xalar al centenar de seguidors andreuencs que, fidels com pocs, s’han apropat avui a Can Peixauet a animar a l’equip. A cinc minuts pel final, la nota negativa ha estat l’expulsió de Fran Grima. El lateral, que ha sortit substituint Héctor Bueno, ha fet una planxa a un jugador de la Grama i l’àrbitre no ha dubtat en mostrar-li la targeta vermella.

El triomf d’avui, sumat a l’empat a El Clariano entre Ontinyent i Barça Atlètic fa que la jornada sigui rodona pels interessos andreuencs, ja que ara l’equip està a cinc punts de l’Ontinyent, el segon classificat, i a set del Barça Atlètic, el tercer.

onze_gramaGRAMENET 0
SANT ANDREU 5
GRAMENET:
Miguel Ramos, Toni Lao, Jorge, Rezzónico, Rubén, Raúl, Alfaro (Santos 31′), Raúl Rodríguez (Carlitos 56′), Aarón (Eloy 46’), Joaquín i Pedro.
SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Rueda, Abraham, Xavi Moro, Héctor Bueno (Fran Grima 70′), Aday (Fran Piera 50′), Tarradellas, Miguélez i Máyor (Keko 76′).
GOLS: 0-1 (20′) Tarradellas, de penal. 0-2 (31′) Máyor. 0-3 (36′) Aday. 0-4 (47′) Miguélez. 0-5 (80′) Keko.
ÀRBITRE: Azkue Otegui (col·legi basc). Targetes grogues: al local Jorge, i als visitants Xavi Moro, Máyor i Abraham. Targetes vermelles: al local Rezzónico (19′) i al visitant Fran Grima (85′), els dos per vermella a directa.
PÚBLIC: uns 300 espectadors al Municipal de Santa Coloma.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS