Rueda i Héctor Bueno, sancionats amb un partit

hectorEl Jutge de Competició ha sancionat amb un partit al central i al mig andreuencs després que els dos fossin expulsats per doble amonestació el passat diumenge contra l’Alcoyano. Tots dos hauran de veure el partit d’aquest proper diumenge davant l’Sporting Mahonés des de la graderia.

Diumenge passat a El Collao d’Alcoi, el central andalús del Sant Andreu Manolo Rueda i el mig Héctor Bueno van ser expulsats, tots dos per doble amonestació. El Jutge de Competició, per tant, els ha imposat el pertinent partit de sanció que hauran de complir aquest diumenge, davant l’Sporting Mahonés al Narcís Sala.

Rueda complirà així aquest proper diumenge el primer partit de sanció d’aquesta temporada, mentre que per a Héctor Bueno serà el segon matx que no pot jugar per aquest motiu, ja que el partit al camp de l’Espanyol B se’l va perdre per acumulació d’amonestacions.

Més en

Izan Espinosa, cedit al Júpiter

Premsa19 de gener de 2020

Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

Premsa19 de gener de 2020

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020