Una cinquantena de seguidors va rebre als campions

Eren dos quarts de cinc de la matinada quan l’autocar del primer equip enfilava el carrer del Pare Manyanet. A les portes del Narcís Sala, una cinquantena de seguidors andreuencs, que portava temps esperant aquell moment, va esclatar per celebrar amb ells el campionat aconseguit unes hores abans.

Després de moltes setmanes esperant aquest moment, l’afició andreuenca no va voler prendre’s l’oportunitat de felicitar personalment als jugadors i al cos tècnic del primer equip pel campionat que van aconseguir ahir a la tarda al José Rico Pérez d’Alacant.

acomiadament_campions_alacantEls incondicionals van anar arribant a les portes del Narcís Sala i van anar animant l’espera amb càntics. Mica en mica, el gruix d’aficionats va anar creixent i als que van anar arribant des del poble, se’ls van afegir els que es van desplaçar fins a Alacant, els mateixos que unes hores abans havien acomiadat l’equip a les portes del José Rico Pérez. Tots ells van veure com, cap a dos quarts de cinc de la matinada, l’autocar on viatjaven els campions apareixia pel carrer del Pare Manyanet.

rebuda_NS_campions_natxoL’esclat dels aficionats va ser immediat: crits de campions, campions i de Sant Andreu, Sant Andreu van acompanyar l’arribada dels jugadors i del cos tècnic, que mica en mica van anar baixant de l’autocar rebent les felicitacions dels seguidors. Les abraçades entre aficionats i jugadors van donar pas a la sortida d’aquests en cotxe fent sonar els clàxons.

Sens dubte, les cares de sorpresa per la rebuda i de felicitat per l’èxit aconseguit van ser la millor recompensa per a una afició que seguirà fidel acompanyant i recolzant a l’equip.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS