Una gran temporada busca el colofó final

Cada setmana que deixem enrere, el Femení A va obrint camí i va cremant etapes que, tret de desastre monumental, portaran a l’equip a l’ascens a Nacional. L’any a primera està deixant uns números difícils d’igualar: les noies d’Oriol Casadevall, líders destacades a set punts del segon, fan un gol cada 15 minuts!

Les xifres del Femení A andreuenc no deixen a ningú indiferent. En tan sols 25 jornades, l’equip entrenat per Oriol Casadevall ha estat capaç de marcar 144 gols: és a dir, que de mitjana marquen 5,76 gols per partit. Si aquesta dada no fos ja de per si prou espectacular, la que diu que les futbolistes andreuenques veuen porta cada 15 minuts ja significa que qui va a veure un partit del Femení A té l’espectacle i els gols garantits.

sandraSandra és, sens dubte, una de les culpables (si bé no és la única!) d’aquestes dades. La davantera, que ella sola ha marcat 45 gols, és a dir, el 31% dels gols que l’equip ha celebrat aquesta temporada.

Les bones dades en el vessant ofensiu també troben el seu reflex en l’apartat defensiu: i és que les andreuenques només han encaixat 18 gols en les 25 jornades que porten disputades. Això vol dir que les porteres del primer equip femení recullen una pilota de dins de la xarxa cada 120 minuts!

Ara, quan manquen set jornades de lliga (21 punts), el Femení A és líder destacat i té al segon classificat, la Roca, a set punts. Si la ratxa continua, que tot fa indicar que sí ja que segueixen invictes i acumulen 22 partits consecutius guanyant, l’equip es podria proclamar campió i podria celebrar l’ascens d’aquí a quatre setmanes a Blanes.

Encara queda, així que no ens avancem als esdeveniments i anem partit a partit: aquest diumenge, a les 10 del matí, les andreuenques disputaran el que potser serà el partit més complicat d’aquí a finals de temporada: s’enfronten a l’Espanyol C, el quart classificat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS