El Sant Andreu certifica el seu bon moment amb un nou triomf, el segon consecutiu, aquest cop a casa, davant l’Espanyol B. Máyor, igual que en la primera volta, ha estat el botxí dels blanc-i-blaus i ha fet que l’equip sumi tres punts que l’apropen, a falta de tres jornades, al somiat campionat.

Diuen que somiar és gratis, però enguany l’afició andreuenca no necessita somiar per veure com el seu equip s’apropa amb pas ferm i decidit cap al que seria el seu segon campionat de segona B després del que van aconseguir la temporada 91/92. Avui, l’equip ha fet un pas més cap a aquest objectiu sumant els tres punts davant l’Espanyol B. Una victòria, la segona consecutiva que confirma que l’equip ha deixat enrere la dinàmica negativa i que torna a viure un bon moment.

protestesLa primera part, però, ha estat bastant equilibrada i, si bé els andreuencs han dut el pes del partit, les ocasions clares han escassejat. Després d’un servei de banda, Máyor i Keko han intentat combinar (12′) en la que ha estat una de les primeres arribades de l’equip, que ràpidament ha tornat a provar sort amb un xut llunyà però ben dirigit de Lanzarote. El mateix extrem ha fet una bona jugada individual per la banda dreta, però la seva centrada no ha trobat rematador (16′).

Novament Lanzarote, un dels andreuencs més actius durant la primera part, ha enviat fregant la creueta una falta a la frontal de l’àrea (33′), mentre que al 38′, Luismi ha aprofitat una passada llarga per posar a prova a Morales, que ha enviat a córner. Máyor no ha pogut aprofitar una gran passada de Xavi Moro i el davanter ha topat amb el porter dels blanc-i-blaus. El mateix davanter ha estat el protagonista de l’acció polèmica del partit. Máyor ha volgut aprofitar el refús de la defensa visitant a un xut de Lanzarote, però el porter l’ha desequilibrat i el davanter ha caigut. L’àrbitre, en comptes de xiular penal, ha mostrat targeta al jugador andreuenc per, segons ell, simular penal.

gol de mayorPer sort, aquest cop l’equip no ha hagut de lamentar la decisió arbitral i, gairebé després de la sortida dels vestidors, Máyor, igual que en el partit a Sant Adrià, ha aconseguit posar les coses al seu lloc al 56′ quan ha rematat al fons de la xarxa una centrada d’Abraham. Víctor Ibáñez ha intentat rebutjar-la, però ho ha fet quan la pilota ja havia superat la línia de gol.

Amb el gol, els dos entrenadors han bellugat les respectives banquetes, i Òscar Perarnau ha posat sobre el terreny de joc a tots els seus homes més ofensius. Ha estat llavors quan l’Espanyol B ha gaudit dels seus millors minuts, però els davanters blanc-i-blaus, per sort, han perdonat força. Aitor ha fet lluir-se Morales (64′) amb un xut llunyà des de la banda dreta que el porter andreuenc ha enviat a córner. Les pilotes llargues buscant Enric han estat constants, però l’equip ha aconseguit deixar, per segon partit consecutiu, la porteria a zero. A les acaballes, ni Álvaro Vázquez ni Pedraza han pogut superar Morales, molt segur.

Els tres punts d’avui fan que l’equip pugui proclamar-se matemàticament campió el proper diumenge al Rico Pérez d’Alacant en cas d’aconseguir un nou triomf. T’ho perdràs?

SANT ANDREU 1
ESPANYOL B 0
onzeSANT ANDREU:
Morales, Luso, Amarilla, Rueda, Abraham, Héctor Bueno, Xavi Moro, Tarradellas (Ramon Masó 91′), Lanzarote (Aday 74′), Máyor i Keko (Miguélez 65′).
ESPANYOL: Víctor Ibáñez, Aitor (Àngel 81′), Jordi Amat, Javi López, Savall, Tito (Pedraza 81′), Juanjo, Lucas Porcar (Álvaro Vázquez 65′), Luismi, Molina i Enric.
GOLS: 1-0 (56′) Máyor.
ÀRBITRE: López Muñoz (col·legi aragonès). Targetes grogues: als locals Máyor, Morales, Miguélez, Luso i Ramon Masó, i al visitant Javi López.
PÚBLIC: uns 3.500 espectadors al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS