Vine a felicitar als campions!

El club farà jornada de portes obertes aquest diumenge, dia que el primer equip s’enfrontarà a la Villajoyosa i quan celebrarà amb l’afició i amb el poble de Sant Andreu el campionat aconseguit a Alacant. També se celebraran els ascensos que de moment hi ha al futbol base. Diumenge, vine al Narcís Sala, vine a felicitar als campions!!

Diumenge tens l’oportunitat d’apropar-te al Narcís Sala i agrair als jugadors i al cos tècnic del primer equip els esforços fets durant aquesta temporada per aconseguir proclamar-se campions. L’equip té ganes de celebrar amb l’afició l’èxit aconseguit dissabte passat a Alacant, així que ara més que mai no els hem de deixar sols.

A més, també se celebraran els ascensos aconseguits per l’Aleví A fa dues setmanes, i el del l’Infantil A. Tot i això, el futbol de base i els equips femenins del club poden donar més alegries durant les properes setmanes, ja que hi ha algun equips que estan a prop d’aconseguir pujar de categoria.

narcís salaPer tal que ningú es pugui perdre el partit, el club ha decidit fer jornada de portes obertes per tal que l’afició pugui accedir a la general (per entrar a tribuna, els aficionats que no siguin socis hauran de passar per les taquilles, com sempre).

Diumenge, el poble de Sant Andreu s’ha d’apropar en massa al Narcís Sala, i convertir el partit davant la Villajoyosa, el darrer partit de lliga que l’equip disputarà a casa, en una autèntica festa. Aquest serà doncs, el preludi de la transcendental eliminatòria d’ascens que l’equip jugarà per ascendir a Segona A.

Convertim el Narcís Sala aquest diumenge en una autèntica festa!!!!!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS