Aquest estiu, vine al Campus de tecnificació

Com cada estiu des de ja fa quatre anys, la Unió Esportiva Sant Andreu proposa un estiu diferent en el què, durant les vacances, tots els nens i nenes de 4 a 15 anys podran gaudir practicant l’esport que més els agrada i millorar tècnicament al costat de bons professionals. Les inscripcions ja estan obertes!

La Unió Esportiva Sant Andreu prepara ja la quarta edició del Campus de Tecnificació que se celebrarà al Narcís Sala des de finals de juny i durant tot el mes de juliol. Com cada any, el Narcís Sala serà l’escenari en què els nens i nenes de 4 a 15 anys gaudiran d’unes vacances d’estiu diferents, en les que aprofitaran per fer nous amics mentre gaudeixen practicant el seu esport preferit: el futbol.

Les inscripcions per a participar en el campus ja estan obertes. Com en les anteriors edicions, el campus tindrà una durada de cinc setmanes (de dilluns a divendres, de 8 a 17 hores), tot i que els nens i nenes es podran inscriure a les setmanes que vulguin.

campus
Les dates són les següents:

Setmana 1: del 28 de juny al 2 de juliol
Setmana 2: del 5 al 9 de juliol
Setmana 3: del 12 al 16 de juliol
Setmana 4: del 19 al 23 de juliol
Setmana 5: del 26 al 30 de juliol

Per inscriure’s, tan sols cal portar a les oficines el full de la inscripció omplert, la fotocòpia del DNI i la fotocòpia de la targeta sanitària (l’horari de les oficines del club és, de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 17.30 a 20.30 hores). El preu variarà en funció de les setmanes a les que es vulgui assistir. Així, la primera setmana tindrà un cost de 200 euros, i les següents, 100 euros més per cadascuna.

campusLa inscripció inclou l’aprenentatge en grups reduïts al costat de bons professionals; entrenament específic per als porters; l’esmorzar, el dinar i el berenar; servei de fisioteràpia; entrenadors titulats; assistència mèdica, i equipació. A més, algun dia hi haurà sessions amb la presència dels jugadors del primer equip de la Unió Esportiva!

Però en el dia a dia del Campus no tot serà futbol. També hi haurà temps per anar a la piscina, fer sessions de vídeo, d’estudi, jugar a jocs de taula… en definitiva, moments per conèixer als companys.

No t’ho pensis més. Vine al Narcís Sala a gaudir d’un estiu diferent!

Descarrega’t el full d’inscripció aquí .

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS