David Malo: «És una satisfacció tornar al Narcís Sala i veure aquest ambient»

davidmaloEl lateral navarrès David Malo, que la temporada 2006/2007 a segona B va vestir la samarreta quadribarrada, va tornar diumenge passat al Narcís Sala amb la Ponferradina per primer cop des que va marxar, i uesantandreu.cat no va voler deixar passar l’oportunitat de parlar amb ell.


Què et va semblar l’afició que es va aplegar al Narcís Sala el passat diumenge? Recordaves el camp així de ple?
No tinc masses records que vingués molta gent al camp. Sí que potser s’omplia una mica més en partits puntuals, però la veritat és que de l’afició del Sant Andreu, sent un dia tant important com el que es va viure diumenge, no m’esperava menys d’ella. El camp es va omplir amb molta gent del Sant Andreu recolzant a l’equip i per a mi va ser una satisfacció tornar a aquest camp i veure aquest ambient.

david maloL’ambient va ser excel·lent tant per l’afició andreuenca com per la de la Ponferradina!
L’afició de la Ponferradina també ens ha acompanyat a tot arreu i a casa, ja ho veureu, hi ha un ambient de l’hòstia. L’afició del Sant Andreu ha respost molt bé i les grades han tingut un color molt maco.

El sorteig de la fase d’ascens a segona A va voler que tornessis al Narcís Sala. Què vas pensar en aquell moment?
Jo no em volia enfrontar al Sant Andreu perquè vull que pugem els dos, a veure si al final ho aconseguim, però també tenia ganes de venir aquí i retrobar-me amb aquest club, al que he d’agrair que em va treure d’on jugava jo.

Què recordes de la temporada que vas estar aquí?
Jo, personalment, tinc records molt grats, però tinc una espineta clavada perquè no es va assolir l’objectiu que teníem marcat i va ser un any una mica desastre. De totes formes, la veritat és que vaig deixar molts amics per aquí i espero estar per aquí algun dia un altre cop.

I per al partit del proper diumenge, què t’esperes?
Això és una incògnita. Serà un partit en el que influirà el factor sort i esperem ascendir nosaltres i que després el Sant Andreu també ascendeixi!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS