El campionat i l’ascens, a un sol pas

El Femení A està a un sol triomf d’aconseguir l’ascens a Nacional. Les jugadores d’Oriol Casadevall es podrien proclamar campiones la setmana vinent a Blanes, ja que aquest cap de setmana no juguen cap partit. A Montcada, el cap de setmana passat, nova golejada per mantenir-se invictes.

Pur tràmit aquesta setmana la victòria del primer equip femení del Sant Andreu, ja que ni l’horari ni el rival ajudaven a fer un bon partit, i així va ser. Tot i això, la superioritat va quedar demostrada des de pràcticament el primer minut. La bona col·locació i les ganes del Montcada no van ser cap impediment perquè l’equip demostrés qui és el líder sòlid de la categoria.

Sandra, la pitxitxi indiscutible de l’equip, va obrir el marcador quan tan sols havien passat tres minuts. Al descans es va arribar amb el resultat de 0-3 després que Lidia i Pidi també veiessin porta.

En la represa, Kaky, Laura, i novament Lidia i Sandra van tancar la golejada a domicili. La pròxima jornada les noies no juguen ja que el Vic s’ha retirat i això farà que el proper partit que disputin, el 9 de maig, a Blanes, sigui on l’equip es proclami campió i així, aconsegueixi l’ascens a Nacional.

MONTCADA 0
FEMENÍ A 7
FEMENÍ A:
Mari, Kaky, Muka, Carla (Sílvia 30′), Pidi, Mireia, Marta, Sandra, Lidia i Lenny
GOLS: 0-1 (3′) Sandra. 0-2 (27′) Lidia. 0-3 (34′) Pidi. 0-4 (71′) Kaky. 0-5 (75′) Laura. 0-6 (79′) Lidia. 0-7 (82′) Sandra.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS