El club organitza el desplaçament a Ponferrada

autocarTots aquells aficionats que ho vulguin podran viatjar fins a Ponferrada per animar a l’equip en el decisiu partit de la tornada de la fase d’ascens a Segona A. El preu del viatge, que inclou el desplaçament en autocar i l’entrada a El Toralín, és de 35 euros. A partir del proper dilluns, qui ho desitgi podrà passar per les oficines a inscriure’s.

El club organitza el viatge en autocar a Ponferrada per a tots aquells abonats, aficionats i seguidors de la Unió Esportiva que ho desitgin. El preu del desplaçament en autocar més l’entrada a El Toralín per veure el decisiu partit de tornada de l’eliminatòria de la fase d’ascens a segona A és de 35 euros.

Els autocars sortiran del Carrer del Pare Manyanet cantonada carrer de Santa Coloma (sortida del pàrquing del Narcís Sala) el dissabte, 22 de maig, a les 21.30 hores, i està previst que arribin a Ponferrada, aproximadament, a les 9.30 hores del diumenge, 23 de maig.

Pel que fa a la tornada a Sant Andreu, els autocars sortiran en acabar el partit i l’arribada al Narcís Sala serà el dilluns, 24 de maig, entre les 12 i les 14 hores.

A partir del proper dilluns, 17 de maig, la inscripció per aquest desplaçament s’obrirà. Tots aquells que vulguin viatjar amb els autocars que munta el club caldrà que es passin per les oficines de la Unió Esportiva, abonin els 35 euros, i portin omplerta la butlleta d’inscripció que diumenge es repartirà al Narcís Sala i que també es podrà aconseguir a les mateixes oficines del club.

A més, aquells que vulguin veure el partit de tornada en directe, però que preferexin viatjar pel seu compte, també podran adquirir a les oficines del club l’entrada per a El Toralín al preu de 25 euros la unitat.

L’equip necessita a l’afició al seu costat. Un últim esforç i estarem a segona A!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS