El poble viurà una gran festa andreuenca

Demà diumenge, a partir de les 10.30, una cercavila recorrerà els carrers més emblemàtics de la vila de Sant Andreu del Palomar. Petards, caramels i crits quadribarrats als que se sumarà la Grallakatú i Sambandreu per despertar el sentiment andreuenc de tot el poble. Cap andreuenc té excusa; demà, tots al Narcís Sala!

Aquest diumenge, Sant Andreu del Palomar ha de ser una gran festa. El primer equip de la vila juga el partit més important de la temporada i el poble li ha de donar el seu suport. Perquè ningú es quedi al llit, diumenge al matí, a les 10.30 del matí, una cercavila sortirà de la plaça d’Orfila, passarà pel Carrer Gran de Sant Andreu, baixarà per la Rambla Onze de Setembre fins a enfilar el Carrer de Santa Coloma.

Durant la passejada, caramels, petards i crits seran la banda sonora, a la que s’afegirà la Grallakatú i Sambandreu, que amb els seus timbals i instruments ajudaran a despertar a tots els veïns del poble i avisar-los que al Narcís Sala hi ha una festa grossa.

La cercavila arribarà al Carrer de Santa Coloma, que a partir de les 11 del matí es tallarà al trànsit i es muntarà un village. Els bars trauran les barres al carrer per tal d’amenitzar encara més la jornada a les portes de l’estadi.

Diumenge doncs, cap adreuenc té excusa. L’equip et necessita! Vine al Narcís Sala!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS