Encara no hi ha res decidit!

El Sant Andreu ha perdut davant la Ponferradina per un gol en fora de joc de Jonathan Valle. Tot i l’expulsió de Rueda, l’equip ha gaudit de diverses ocasions per obrir el marcador i per empatar, però la sort li ha girat l’esquena. L’eliminatòria encara és oberta i a El Toralín tocarà remuntar. Ara més que mai, confiem en l’equip!

El Sant Andreu ha sortit a totes i ha gaudit de les primeres ocasions. Així, Máyor ha rebut una passada de Miguélez i a la mitja volta ha intentat rematar acrobàticament, però la pilota ha picat al travesser i ha marxat fora (2′). Lanzarote ha tingut dues faltes i Héctor Bueno ha intentat sorprendre des de fora.

lanzaroteMiguélez podria haver aconseguit obrir el marcador aprofitant una centrada de Luso (21′), però el davanter ha hagut de rematar massa forçat i la pilota ha marxat a l’esquerra de la porteria de Mackay. Tot just 8 minuts més tard, Lanzarote ha intentat sorprendre el porter visitant amb una gran vaselina des de 30 metres, però la pilota ha marxat fregant el travesser. L’extrem també ha estat el protagonista de la primera part en demanar penal per una falta que li han fet dins l’àrea, si bé l’àrbitre no ha xiulat res.

En un córner picat pel mateix Lanzarote, Moyano ha entrat al primer pal de cap, però la pilota novament ha sortit fregant el travesser (41′). En la darrera jugada de la primera part, Morales ha servit de porta cap a Lanzarote, la pilota finalment ha arribat a Luso, i el porter ha rebutjat; Abraham ho ha tornat a intentar, però novament ha topat amb Mackay.

Ja en la segona part, Jonathan ha servit una falta que s’ha passejat per tota l’àrea fins que Rueda l’ha desviat a córner (50′) mentre que a l’altra àrea, Lanzarote ha gaudit d’una bona oportunitat que el porter ha aturat. Jonathan (57′) ha xutat des de la frontal de l’àrea, i Morales, molt atent, ha enviat a córner.

mayorL’àrbitre ha mostrat la vermella directa a Rueda després que, sent l’últim defensor, fes falta sobre un davanter de la Ponferradina que encarava porteria. L’equip es quedava amb deu i uns minuts més tard els visitants han gaudit de dues oportunitats seguides: primer, una falta directa i després, amb un xut de De Paula. Morales, en les dues ocasions, ha estat excel·lent evitant que els visitants s’avencessin, si bé no ha pogut fer res en la següent ocasió. Al 70′ Jonathan Valle, en fora de joc, ha marxat per la banda dreta, ha encarat porteria i no ha fallat quan es trobava sol davant Morales. Amb un menys i amb el resultat en contra, restaven 20 minuts per aconseguir l’heroïcitat.

Lluny d’arronsar-se, l’equip ha fet mèrits per aconseguir l’empat. Máyor ha tingut a les seves botes l’empat. El davanter ha rebut una passada de Tarradellas, però sol davant el porter ha decidit passar-li la pilota a Keko, que no ha arribat a rematar. Keko, en el temps afegit, ha enviat una gran falta gairebé a l’escaire, però el porter dels visitants ha estat el gran salvador enviant a córner una pilota que anava dins.

Tot i merèixer més, diumenge vinent l’equip afronta una final a El Toralín. Res està decidit; queden 90 minuts per lluitar i per remuntar el gol en contra d’avui. I amb els arguments que ha donat l’equip durant aquesta temporada… toca confiar en ells!

SANT ANDREU 0
PONFERRADINA 1
onzeSANT ANDREU:
Morales, Luso, Moyano, Rueda, Abraham, Héctor Bueno, Xavi Moro (Dani Martí 66′), Lanzarote, Tarradellas (Piera 86′), Miguélez (Keko 79′) i Máyor.
PONFERRADINA: Mackay, Alcaide (Mandi 85′), David Malo, Jano, Candela, Natxo, Jonathan, Víctor Salas, Vega, De Paula (Berodia 87′) i Valle (Yuri 74′).
GOLS: 0-1 (70′) Jonathan Valle.
ÀRBITRE: Sureda Cuenca (col·legi balear). Targetes grogues: als locals Héctor Bueno, Xavi Moro, Rueda, Dani Martí, Tarradellas i Moyano, i als visitants Jonathan i Valle. Targeta vermella: directa al local Rueda (60′).
PÚBLIC: uns 15.000 espectadors al Narcís Sala, amb la presència del president del Sant Andreu, Joan Gaspart, el de la FCF, Jordi Casals, i el del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.
INCIDÈNCIES: s’ha guardat un minut de silenci pel soci número 1 del club, Eduard Algarra, mort el passat 17 d’abril. Descansi en pau.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS