Dia de festa el que s’ha viscut aquesta tarda al Narcís Sala abans del partit contra la Villajoyosa. El primer equip, que la setmana passada va proclamar-se campió del grup tercer de segona B, i tres dels equips del futbol de base (el Cadet A, l’Infantil A i l’Aleví A) que ja han aconseguit l’ascens, han rebut l’homenatge de l’afició. A tots ells, moltes felicitats!

El primer equip i el futbol de base han estat els grans protagonistes de la festa que s’ha viscut abans de l’inici del partit contra la Villajoyosa. L’afició i el poble de Sant Andreu, que avui ha pogut entrar de franc al Narcís Sala, ha homenatjat als andreuencs pels èxits aconseguits durant aquesta temporada.

celebracioPrimer, els nens i nenes del futbol de base han sortit amb globus vermells i grocs i han format la paraula campió sobre la gespa del Narcís Sala. Després, els jugadors del primer equip i els de la Villajoyosa han fet el passadís als jugadors i entrenadors del cadet A, l’Infantil A i l’Aleví A per haver aconseguit pujar de categoria quan encara no s’ha acabat la lliga.

Acompanyats de les notes de l’himne del club, els tècnics i jugadors del nostre futbol de base han rebut una gran ovació per part de l’afició.

celebracioDesprés, els vint-i-dos jugadors i el cos tècnic del primer equip s’han sumat a la festa. Els jugadors de la Villajoyosa, com marca la tradició, han fet el passadís als campions del grup tercer de la segona B. Així, l’equip, que la setmana passada a Alacant ja esperava aquest dia, ha pogut celebrar amb la seva afició un campionat que el club no aconseguia des de feia divuit anys.

Després del partit, l’afició encara ha tingut temps per tornar a reconèixer l’esforç del primer equip en la volta d’honor que els jugadors han donat. Els seguidors no han fallat i han tornat a ovacionar els seus herois. Era el comiat de l’equip a la lliga al Narcís Sala. Afició i equip es tornaran a retrobar al feu andreuenc en l’eliminatòria d’ascens a segona A.

campions

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS