Festa grossa per viure el partit d’aquest diumenge

narcís salaLa Unió Esportiva, que posa a disposició de cada abonat una entrada per veure el Sant Andreu-Ponferradina, promocionarà el partit d’aquest diumenge per tota la vila i per Barcelona. A més, el Carrer de Santa Coloma serà una autèntica festa diumenge al matí, amb cercavila inclosa. T’ho perdràs?

El club no vol deixar passar aquesta oportunitat. Diumenge vinent es juga el partit més important de la temporada i els jugadors necessiten que l’afició sigui més que mai el jugador número 12. Per això des de demà al matí tots els abonats podran passar per les oficines (que romandran obertes fins dissabte en horari de matí i tarda) per tal de recollir una invitació per al partit d’aquest diumenge davant la Ponferradina. Per fer-ho, caldrà presentar el carnet d’abonat més el DNI.

publicPer tal de fer una crida a l’afició i a tot el poble de Sant Andreu del Palomar, la Unió Esportiva promocionarà el partit repartint díptics amb informació sobre el matx a les boques del metro, a les escoles, als instituts i al Centre Comercial de La Maquinista. La promoció del partit també arribarà a d’altres punts de Barcelona, i per tal d’arribar a tothom, s’inclouran falques a les ràdios principals del país.

El mateix diumenge al matí, per tal de començar a preparar la festa que serà el partit, que donarà inici a les 12, s’organitzarà una cercavila que sortirà de la plaça d’Orfila a les 10.30 hores, passarà pel Carrer Gran de Sant Andreu i Onze de Setembre, fins arribar al carrer de Santa Coloma on, si les gestions amb l’Ajuntament arriben a bon port, hi haurà un village per tal d’amenitzar la festa prèvia.

Diumenge viurem un gran partit, una oportunitat única… i no la hem de deixar escapar! Vine a recolzar i a animar a l’equip. Tots junts podem aconseguir tornar a segona divisió A!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS