En la roda de premsa, el tècnic Natxo González qualificava l’ambient viscut ahir al matí al feu andreuenc, l’estadi Narcís Sala, de «fabulós». I no era per menys! L’afició va respondre a la crida que durant la setmana havia fet el club i des de la Unió Esportiva no ens resta més que donar-vos les gràcies!

Gran matinal la que es va viure tant al poble com a les graderies del Narcís Sala ahir. La festa va començar de bon matí, a la plaça d’Orfila, on un centenar d’andreuencs es van aplegar per iniciar la cercavila pels carrers del poble. Les dues bandes (Grallakatú i Sambandreu) van ser les encarregades d’amenitzar la marxa i despertar a tots els veïns del poble.

aficio_cercavilaEls colors de les bengales i el soroll de les traques van avisar de l’arribada de la comitiva al carrer de Santa Coloma, que es va convertir en un riu de seguidors de les dues aficions: l’andreuenca i la de la Ponferradina. Ja dins de l’estadi, les dues penyes més joves de la Unió Esportiva es van encarregar de donar color als gols amb els seus tifos i van posar la banda sonora al partit amb crits i càntics animant a l’equip.

aficio_nuclifenixAl gol sud, sota el lema «Ressorgirà la nostra glòria», la penya Nucli Fènix va fer honor al seu nom i, quan els jugadors van saltar al terreny de joc sota les notes del Flames i ginestes, van mostrar un au fènix ressorgint de les centres de les dues categories que el club vol deixar enrere: tercera i segona divisió B fins arribar, tot alçant el vol, a la categoria per la que ara es lluita, l’anhelada segona A.

aficio_desperdicisAl mateix temps, a l’altra punta del camp, Desperdicis va desplegar un escut gegant del Sant Andreu, que va cobrir de dalt a baix la graderia del gol nord. Les banderes van acabar de donar color a la tribuna i al lateral, cobert per una gran senyera.

Des del club volem mostrar el nostre agraïment a tota l’afició andreuenca per la feina feta i pel gran ambient que es va viure ahir al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS