Inici Rueda es perdrà la tornada a El Toralín per sanció

RuedaEl Jutge de Competició ha sancionat amb un partit al central andreuenc després que fos expulsat amb vermella directa en el partit del passat diumenge al Narcís Sala. Així doncs, el jugador andalús haurà de veure el partit de tornada d’aquest diumenge contra la Ponferradina des de la graderia.

Diumenge passat al Narcís Sala, en el primer dels dos partits de l’eliminatòria d’ascens a segona A, Manolo Rueda va veure una targeta vermella per, segons l’àrbitre, el balear Sureda Cuenca, «fer caure un adversari impedint una manifesta ocasió de gol».

Així doncs, el Jutge de Competició li ha imposat el pertinent partit de sanció i Rueda no es podrà vestir de curt aquest diumenge a El Toralín en l’important partit que l’equip jugarà davant la Ponferradina. Per a Rueda, aquest serà el segon partit que es perd per aquest motiu. Abans, en la competició regular, no va poder jugar a casa davant l’Sporting Mahonés després de ser expulsat a Alcoi per veure dues targetes grogues.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS