La història juga a favor seu

La relació del tècnic del primer equip, Natxo González, amb les fases d’ascens que ha disputat amaga una curiositat que de ben segur farà que els andreuencs somriguin d’orella a orella abans de l’important partit de diumenge. La d’enguany és la setena fase d’ascens que Natxo disputa des que l’any 1999 va jugar la primera amb l’Alabés B.

No tots els entrenadors poden dir que en onze anys han disputat ni més ni menys que set fases d’ascens. Des de les banquetes, el tècnic del primer equip, Natxo González, va debutar en una eliminatòria sent l’entrenador de l’Alabés B la temporada 98/99, quan lluitava per fer pujar al filial a segona divisió B i ara, després d’onze anys, disputarà la seva segona fase d’ascens consecutiva a la divisió de plata del futbol estatal. «Poca gent ho sap, però això a nivell individual és molt important», diu el tècnic andreuenc.

natxoPerò les participacions de Natxo González en les fases d’ascens amaguen una curiositat. I és que, de les sis eliminatòries i lliguetes que ha disputat, mai ha sortit vencedor de dues consecutives; és més, sempre que ha assolit un ascens, en el següent intent no ho ha aconseguit, i així consecutivament. Així que aquest any… «Toca que sí! Dintre del convenciment que tinc que, si estem bé, estic convençut que ho aconseguirem. I com que toca que sí, més encara!», explica amb un somriure l’entrenador vitorià.

Si es segueix la sèrie, ara només cal que la història segueixi el seu curs i que l’equip, de la mà del tècnic, torni a celebrar aquest diumenge un ascens, aquest cop a la segona divisió A. «La trajectòria és aquesta. Sempre la tens en ment, però això no és suficient. Cal aconseguir-ho, però estic convençut que ho aconseguirem: per això, però també pel que em transmet l’equip, per l’afició, per tot!», destaca el tècnic.

natxoEn cas d’aconseguir l’ascens, Natxo s’estrenaria amb un a segona A. «Son moments que cal aprofitar. Ves a saber si es tornen a produir! Tots som conscients que és una oportunitat única, i no la hem de deixar escapar. Les sensacions són bones», comenta el tècnic, que és optimista com el que més.


 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS