La unió fa la força: tots cap a Ponferrada

aficioEl primer equip jugarà diumenge, a El Toralín de Ponferrada, el partit més important de la temporada. Els jugadors no han fallat durant tota la temporada… i ara necessiten el recolzament de tota l’afició per remuntar davant la Ponferradina una eliminatòria que en 90 minuts els pot dur a la segona divisió A.

En l’importantíssim partit d’aquest proper diumenge, l’equip necessita més que mai el suport de la seva afició. El club va obrir les inscripcions per viatjar en els autocars que ha organitzat ahir dilluns i, de moment, l’afició andreuenca ja ha començat a omplir el segon autocar i també ha adquirit prop de 50 entrades, que corresponen als aficionats que viatjaran pels seus propis mitjans.

celebracioL’equip no ha fallat durant tota la temporada i ara l’afició, en aquest moment crucial, no l’ha de deixar sol. «L’afició té dues opcions: tenir fe o no tenir-ne. Els que tinguin fe vindran, i els que no es quedaran a casa. Jo des d’aquí els dic que tinguin fe, i els que no vinguin s’ho perdran… pitjor per a ells! Tenim arguments per guanyar, ho sabem i estem convençuts». El tècnic Natxo González espera que tots els andreuencs de cor tinguin fe i els acompanyin el proper diumenge.

I és que, a El Toralín, l’afició ha de ser el jugador número 12, aquell que empenyi a l’equip cap a un triomf que el catapultaria a segona A. Els jugadors ja treballen en el partit de diumenge i esperen que al camp de la Ponferradina s’escoltin crits andreuencs: «Portem tot l’any responent, ho estem donant tot. Estem a 90 minuts de segona A i, si ho aconseguim, serà molt maco. Sabem que guanyarem allà». El capità, Dani Martí, com la resta de l’equip, ho té clar. I vol que l’afició els recolzi a Ponferrada.

Us recordem que per inscriure-us en el desplaçament en autocar que ha organitzat el club només cal passar-se per les oficines de la Unió Esportiva, omplir la butlleta d’inscripció i abonar els 35 euros que corresponen al desplaçament en autocar i a l’entrada per veure el partit a El Toralín.

Els autocars sortiran del Carrer del Pare Manyanet cantonada carrer de Santa Coloma (sortida del pàrquing del Narcís Sala) el dissabte, 22 de maig, a les 21.30 hores, i està previst que arribin a Ponferrada, aproximadament, a les 9.30 hores del diumenge, 23 de maig.

Pel que fa a la tornada a Sant Andreu, els autocars sortiran en acabar el partit i l’arribada al Narcís Sala serà el dilluns, 24 de maig, entre les 12 i les 14 hores.

L’equip, no fallarà segur. No fallis tu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS