La venta d’entrades supera les expectatives!

Durant aquesta setmana s’ha produït un augment molt important pel que fa a la venta d’entrades anticipades per a l’important partit de diumenge. El ritme, per sobre de les expectatives esperades, ha provocat que el club hagi col·locat una persona de reforç a les oficines per poder atendre a tots els aficionats.

La setmana passada es van posar a la venta les entrades per a l’eliminatòria de la fase d’ascens. Aquesta setmana, un cop dilluns es va conèixer que el rival serà la Ponferradina, els seguidors andreuencs han respost en massa i ara per ara, la venta d’entrades anticipades per a l’importantíssim partit d’aquest diumenge supera les expectatives esperades.

Tant és així que des d’avui, el club reforça el servei d’atenció a les oficines amb una nova persona, que s’afegirà als que dia a dia treballen per atendre les demandes d’abonats i aficionats. Cal recordar que les oficines obriran fins dissabte, en horari de matí i tarda per tal de facilitar que els abonats i seguidors puguin adquirir les seves entrades abans de diumenge.

A més de poder seguir adquirint les entrades anticipades per tan sols 10 euros, us recordem que encara esteu a temps de fer-vos amb el vostre abonament (vàlid per als dos partits que com a mínim l’equip jugarà al Narcís Sala en aquesta fase d’ascens), des de 15 euros. L’abonament us permetrà veure en directe el partit d’aquest diumenge, a més del següent, que dependrà del resultat d’aquesta eliminatòria.

Si voleu comprar l’entrada o l’abonament, us podeu adreçar a les oficines del club o també a les paradetes que el club muntarà a la plaça d’Orfila i a la cantonada d’Onze de Setembre amb el Carrer Gran de Sant Andreu durant el cap de setmana.

Gràcies a tots els que ja heu comprat les vostres entrades!! Si continuem així, aconseguirem, amb l’ajuda de tots, l’objectiu marcat: rebentar l’estadi i portar als nostres jugadors cap a la segona A!!!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS