L’equip marxa cap a Lleó

equipEl cos tècnic i els jugadors del primer equip marxen avui cap a Lleó on es concentraran fins diumenge, quan disputaran el partit de tornada de la fase d’ascens a segona A. La il·lusió i les ganes de tornar celebrant un nou èxit són, durant aquests dies, els seus inseparables companys de viatge.

L’equip marxa avui dimecres cap a Lleó, on el cos tècnic i els jugadors estaran concentrats fins aquest diumenge, quan l’equip jugarà a El Toralín de Ponferrada la tornada de l’eliminatòria que els pot dur a segona A. El tècnic, Natxo González, s’ha endut a tots els jugadors per tal de fer pinya en els dies previs a aquest important enfrontament.

Tant els jugadors com els tècnics afronten aquest viatge amb la il·lusió de poder pujar de categoria en tan sols 90 minuts i les ganes i el convenciment que és possible capgirar l’eliminatòria són presents en tots ells. A quatre dies pel gran partit, les possibilitats estan intactes i la segona A, a tan sols un triomf!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS