Les ràdios catalanes s’aboquen amb el Sant Andreu

radiosEl partit d’aquest diumenge a El Toralín no deixa indiferents als mitjans de comunicació catalans. Els diaris esportius en parlen gairebé cada dia i aquest diumenge, a més de la premsa escrita, també es desplaçaran a Ponferrada tres de les ràdios del país per emetre el matx en directe: Catalunya Ràdio, Ràdio Trinitat Vella i Radio Kanal Barcelona.

Les ones no deixaran sol al Sant Andreu a Ponferrada. Tres de les emissores catalanes es desplaçaran fins a terres lleoneses per fer arribar tot el que passi a El Toralín als andreuencs que no puguin desplaçar-se i a la resta de catalans.

Catalunya Ràdio (102.8 FM) oferirà en directe aquest diumenge el partit del Sant Andreu davant la Ponferradina. El partit s’inclourà en la seva programació habitual del diumenge, el programa Tot Gira. Des de El Toralín, Robert Prat comptarà amb els comentaris d’un jugador andreuenc, que donarà el seu punt de vista del que passi sobre la gespa.

Els que tampoc s’ho perdran són els joves periodistes de Ràdio Trinitat Vella (91.6 FM), que han seguit a l’equip a tot arreu aquesta temporada. Víctor Ariza, Gabriel Pérez i Borja María seran els encarregats de posar veu i sentiment als gols andreuencs.

A més, Radio Kanal Barcelona (106.9 FM), que diumenge va retransmetre íntegrament el partit des del Narcís Sala i que va comptar amb la participació de l’andreuenc Juanma Pons, també viatjarà a Ponferrada per poder narrar, tant de bo, l’ascens del primer equip.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS